Haiti csirke

 

 

                                                         Haiti csirke

 

 

Kép és recept forrása: http://showmetheyummy.com/haitian-chicken-recipe/

Hozzávalók: 

  • 1 font vágott csirke csontot, bőröndöt, csak dobok
  • 1 egész hámozott paradicsom
  • 1 doboz paradicsompüré
  • 2 nagy, édes hagyma nagy darabokban elvágva
  • 1 evőkanál fokhagymapor
  • 1 evőkanál sót
  • 1/2 teáskanál Cayenne paprika, ami nálunk csípős őrölt pirospaprikának felel meg
  • 1/2 bögre száraz fehérbor vagy sherry

 

Elkészítés: Tegye a csirkét egy nagy tálba és tegye bele az összes többi összetevőt (egész hámozott paradicsomot borral). Pácolja 30 percig vagy hosszabb ideig a hűtőszekrényben.
Öntse a csirkét és az öntet minden tartalmát egy nagy, mély serpenyőbe és felforralja fel. Vegye utána  alacsonyabbra a gázt és főzze az ételt kb. 1 órát, amíg megfő.

 

   Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Evita: http://afenykuldottek.hu/2017/03/14/evita-josno/

 


 

Tiszta Szem: http://afenykuldottek.hu/2016/12/02/tiszta-szem-josno/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.