Vegetáriánus Kurma Indiából 

Vegetáriánus Kurma Indiából 

Kép és recept forrása: http://allrecipes.com/recipe/60598/vegetarian-korma/?clickId=right%20rail%205&internalSource=rr_feed_recipe&referringId=247204&referringContentType=recipe

Hozzávalók: 

  • 1 1/2 evőkanál olaj
  • 1 kisebb vöröshagyma kockára vágva
  • 1 teáskanál darált friss gyömbér gyökér
  • 4 gerezd fokhagyma darálva
  • db. 2 burgonya kockákra vágva
  • 4 sárgarépa kockákra vágva
  • 1 friss jelapeno paprika (vagy sima magokkal és szeletelve
  • 3 evőkanál őrölt kesudió
  • 1 dobozos paradicsomszósz
  • 2 teáskanál só
  • 1 1/2 evőkanál curry por
  •  1 bögre fagyasztott cukorzöldborsó
  • 1/2 zöld paprka felaprítva
  • 1/2 piros paprika apróra vágva
  • 1 bögre főzőtejszín
  • 1 csomó friss koriander a díszítéshez

Elkészítés: Melegítse fel az olajat egy serpenyőben közepes hőmérsékletűre. Keverje össze a vöröshagymát és süsse, amíg az megüvegesedik. Keverjük össze a gyömbért és a fokhagymát, majd süsse kb. 1 percig. Keverje össze a burgonyát, sárgarépát, jalapenó paprikát, kesudiót és paradicsomos a mártással. Sózza és ízesítse a curryporral. Főzze tovább és kevergesse 10 percig, vagy amíg a burgonya megpuhul.

Keverje össze a cukorborsót, a zöld paprikát, a  pirospaprikát és a tejszínt a serpenyőben. Vegye kisebb lángra a gázt a hőt és párolja 10 percig. Díszítsd ez ételt korianderrel, úgy tálalja.

    Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Giordana Fizz


Evita

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük