Picadillo recept Spanyolországból

Picadillo recept Spanyolországból

Kép és recept forrása: https://www.africanbites.com/picadillo/

Hozzávalók: 

  • 2-3 evőkanál canola olaj (vagy napraforgó vagy olíva)
  • 1 db. közepes vöröshagyma apróra vágva
  • kb. fél kg darált marhahús
  • 1 bögre paradicsomszósz
  • 1 evőkanál füstölt paprika
  • 1 teáskanál kömény
  • 1db.  kis zöld vagy piros Kaliforniai paprika
  • 2 evőkanál koriander
  • 2 teáskanál oregáno
  • 1/2 bögre olajbogyó aaprítva
  • 1/2 bögre vagy több mazsola
  • 1 csomag fűszerkeverék marha- vagy csirkehús ízesítéssel
  • 2 bögre burgonya ízlés szerint

Elkészítés: Tegyen 2 evőkanál olajat a serpenyőbe, majd a vöröshagymát, fokhagymát, köményt, füstölt paprikát, cayenne-t, oregánt és párolja 1 percig.
Ezután adja hozzá a Kaliforniai paprikát, paradicsomszószt, párolja, majd tegye bele a húst, burgonyát és főzze kb. 7-10 percig vagy hosszabb ideig gyakori keverések mellett, hogy ne hogy leégjen. (Addig főzze, amíg a burgonya megpuhul.)
Sózza, fűszerezze a választott fűszerkeverésekkel.
Végül adjon hozzá olajbogyót, zöld hagymát és korianderet, fűszerezze ízllés szerint.

Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő


     

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük