Sajttal töltött csirke szárított paradicsommal és spenóttal
Hozzávalók:
- 3/4 bögre Kraft Sun szárított paradicsom Vinaigrette a páchoz
- só, bors és olívaolaj
- 1/2 bögre pirított paradicsom
- 1/2 bögre nagyjából apróra vágott spenótot
- 1/2 bögre feta sajt
- 1/2 bögre mozzarella sajt
Elkészítés: Pácolja a csirkemellet a pácban néhány órán keresztül. Amikor a hús már átvette az ízeket, készülhet a többi.
Nagy, éles késsel óvatosan vágja le a csirkemellet, mint a hot fog-ot. Ne vágj végig.
Nyissa fel a csirkemelleket, ahol vágta őket és rétegesen tegye rá a többi hozzávalót. Nem baj, ha valamit nem tud beletenni, kihagyhatja. Csak csavarja be, amennyit tud. Használhat fogkiszkálókat a hús széleinél, hogy egyben maradjanak sütéskor.
Melegítse fel a serpenyőt és süsse meg a húsokat mind két oldalán.
Jó étvégyat!
Ford és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply