Spanyol csirke Chorizóval és burgonyával

Spanyol csirke Chorizóval és burgonyával

Kép és recept forrása: http://mylovedrecipes.blogspot.hu/2014/06/spanish-chicken-with-chorizo-and.html

Hozzávalók: 

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 12 csirkecomb (csontos, bőrrel)
  • 750 g chorizo ​​kolbász (vagy egészben vagy vágott 4 cm-es darabra)
  • 1 kg zsenge burgonya (nagyobbak)
  • 2 db. vöröshagyma megpucolva és durvára aprítva
  • 2 teáskanál szárított oregáno
  • 1 db. narancs reszelt héja
  • só ízlés szerint

Elkészítés: Melegítse fel a sütőt 220 ° -osra és tegye a rácsot a felső tartóra a sütőben. Olajozzon be 2 kisebb szélű tepsit kb. 1-2 evőkanál olajjal. Dörzsölje meg a csirke bőrét az olajban, sózza meg, majd fordítsa őket felfelé, 6 db-ot tegyen a tepsibe. Ossza fel a chorizo ​​kolbászt és az új burgonyát a 2 konzervdoboz között.

Szórja a hagymát és az oregánót a húsra, majd a narancshéjat szórja az ételre. Süsse 30 percig, majd cserélje fel a felső tálcát az alsó tálcával a sütőben és öntse össze az egészet a narancsos lével. Folytassa a főzést körülbelül 30 percig, vagy amíg a csirke megpuhul, átsül.

      Jó étvágyat! 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden                                                                                                          kérdésére.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük