Mit mutatnak a BOSZORKÁNYRÚNÁK A SZINGLIKNEK? (2017.november) – Yana Jósnőtől

 

Mit mutatnak a BOSZORKÁNYRÚNÁK A SZINGLIKNEK? (2017.november) – Yana Jósnőtől

 

Kos

Pozitív változásokat hozhat a hónap a magányos, szingli Kosoknak abban az esetben, ha ők is igazán akarják, hogy kapcsolatban legyenek. A hónap első fele pozitív ismeretsséget mutat, a mások pedig párkapcsolatot, de ehhez tényleg akarniuk kell. Van valaki a közelmúltban, aki nem sikerült túl tenni magukat….


 

Bika

 

Nem a legszerencsésebb hónap az érzelmeket tekintve. A szingli Bikák gondolataik zavarosak a hónap eléső felében. Valakin, vagy valakiken nem tudnak kiigazodni és inkább a távlatból figyelik azt a bizonyos illettő a hónap második felében.

 


Ikrek

Ebben a hónapban a szinglik Ikrek Hölgyek rátalálhatnak arra a férfira, aki a férfiáasságával elkápráztatja őket. Férfi Ikrek esetén pedig olyan Hölgyet sodor a sors feléjük, aki a magabiztosságával, erősségével ragadja magával a férfi szinglik Ikreket. Esélyes a hónap második fele párkapcsoalt kialakítására, hogy közös nevezőre jutnak kompromisszumokkal.


Rák

Szerelem van a láthatáron! Nagy a valószínűsége, hogy az illetőt már ismeri, nem új ismerettség lesz, már jelen van az életében. Járjon nyitott szemmel és hagyatkozzon a megérzéseire, amik nagyon jól működnek ebben a hónapban.

 


Oroszlán

Ki jött az Aratás rúna, ami az egyik legjobb Boszorkányrúna az összes többi közül. Sikert jelez! Szerelem terén olyan személyt mutat a kő, amiért már egy ideje rajong és ebben a hónapban sikerül elnyerni a másik fél szerelmét, ha jobban odya figyel az illettőre, használja az érzékeny oldalát hozzá.

 


 

Szűz

Nem szerencsés hónap új párkapcsolat kialakításához. Minden zavaros még, az előző után az érzések nem nyugodtak le, még mindig sokat gondolnak a szingli Szűz csillagjegyűek az előz-, vagy egy régebbi párjukra.

 

 


Mérleg

 

Sokat gondolnak a Mérleg csillagjegyűek a boldog párkapcsolatra, vágynak egy igaz társ, igaz szerelem után, de sajnos ez a hónap még nem az ő hónapuk. Túlságosan görcsösen ragaszkodnak az előbb leírt vágyukhoz és zavaros lett minden érzés. Várjanak türelmesen.

 


 

Skorpió

Közeledik egy fontos személy a szingli Skorpiók életében, aki érlemileg nagyon is megérinti őket. Róla fognak híreket kapni ebben a hónapban, de vigyázzon arra, hogy felmerülhetnek hamis pletykák is, nem minden igaz abból, amiket hall.

 


Nyilas

Kiváló alkalmakat tartogat a hónap az ismerkedéshez és egy stabil, tartós kapcsoalt kialakításához, ehhez viszont az kell, hogy menjenek a Nyilas szinglik minél gyakrabban társaságba.

 


Bak

Amíg a múlt emlékein nem tudják túl tenni magukat a szingli csillagjegyű Bakok, addig nem tudnak ismerkedni sem, nem tudnak új párkapcsolatba lépni. Vagy nem is akarnak?

 


Vízöntő

A Vízöntő szingliknek nem megy a párkapcsolat kiépítése ebben a hónapban. Túl sokat aggodalmaskodnak, lehet, hogy önmagukkal sincsenek megelégedve, de az probléma, a magányosság belülről fakad.

 


 

Halak

Futó kapcsolat van a láthatáron vagy olyan ismerkedés, ami nemlesz tartós, hamarosan véget ér. A végén teljesen megszakad kettőjük között a kapcsolat sajnos. Nem fogják keresni egymást.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána – Yana Jósnő

Yana Jósnő: http://afenykuldottek.hu/2016/09/05/yana-josno-2-2/

 

Online Cigánykártya tanfolyam

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük