Vegetáriánus spanyol paella recept

Hozzávalók:
- ½ bögre hosszúszemű barna rizs
- 2 bögre zöldségleves
- ½ bögre basmati rizs
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 nagy, sárga (vörös)hagyma apróra vágva
- 2 gerezd fokhagyma darálva (vagy fokhagyma nyomót használva)
- 1 közepes piris paprika (nem erős) apróra vágva
- 1 közepes zöldpaprika aprítva
- ½ bögre szeletelt gomba
- 1 ½ bögre felkockázott padlizsán
- ½ pohár szeletelt fekete olajbogyó
- 1 teáskanál tengeri só
- ½ teáskanál fekete bors
- ½ teáskanál kömény
- kb. 20 dkg paradicsom durvára aprítva
Elkészítés: Tegye a barna rizst és állományt együtt egy nagy serpenyőbe. Forralja fel, majd vegye kisebb lángra alattaa gázt és párolja, főzze, lefedve kb. 10 percig. Adja hozzá a basmati rizst és főzze további 30 percig.
Melegítse elő a sütőt 400 ° C-ra.
Miközben a rizs fő, öntsön forró olajat egy nagy, serpenyőbe, adja hozzá apróra vágott hagymát, fokhagymát, paprikát, zöldborsot, gombát, padlizsánt, olívabogyót, sót, borsot és köményt.Pitítsa, amíg a paprika oda nem ég, kb. 5 percig.
A paradicsomot, zöldséges és a rizst keverje össze és kb. 10 percig üsse 400 ° C-os sütőben.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.