Spanyol stílusú padrón paprika (Pimientos de Padrón) recept

 

Spanyol stílusú padrón paprika (Pimientos de Padrón) recept

Kép és recept forrása: http://www.seriouseats.com/recipes/2015/05/spanish-style-blistered-padron-pepper-recipe.html

Hozzávalók: 

  • 1 evőkanál kanola vagy növényi olaj
  • kb. 340 dkg Padrón paprika
  • durva tengeri só
  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj

Elkészítés: Az olajat magas hőfokon melegítse fel öntöttvas serpenyőben, ami elég nagy ahhoz, hogy a paprikát egy rétegben bele tudja tenni. Melegítse fel az olajat, amíg enyhén füstölni kezd, majd adja hozzá a paprikát. Süsse anélkül, hogy az első oldala kicsit felhólyagosodjon, körülbelül 30 másodpercig. Fordítsa meg, majd rázza fel a paprikákat és folyamatosan süsse, alkalmanként, amíg egészen hólyagos lesz kívül, ami kb. 1 1/2 perc. Sózze meg a végén.

Tegye át a paprikát egy tálcára. Hintsen rá olívaolajat és szórja meg durva sóval. Tálalja azonnal.

 Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Aphrodité


Giordana Fizz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük