Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2017.11.27-2017.12.03-ig) – Yana Jósnőtől

 

     Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2017.11.27-2017.12.03-ig) – Yana Jósnőtől

 

 

Kos 

Ostara Istennő – Termékenység

Új tervek születés vagy már meglévő tervek, melyekért ideje tenni, mert a hét kifejezetten alkalmas az Kosok álmainak megvalításához.

Ostara Istennő üzenete: “Ez a legmegfelelőbb idő, hogy új tervekkel, új ötletekkel foglalkozz, s új körülményeket teremts.”

 


 

Bika 

Freya Istennő – Merész

      Eseménydús hetet jelez elő a kártya a Bika csillagjegyűeknek, merjenek belevágni különleges kalandokba is.

Freya Istennő üzenete: “Engedd szabadjára kalandos természetedet! Vállald a kockázatot és légy bátor!”

 


 

Ikrek

Káli Istennő – Vég és kezdet

        Az Istennő arra hívja fel az Ikrek figyelmét, hogy van valami az életükben, aminek nem veszik már hasznát, csak fájdalmat okoz és eljött az ideje túl tenni magukat.

Káli Istennő üzenete az Oroszlán csillagjegyűeknek: ” A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.”

 


Rák 

Laksmi Istennő – Ragyogó jövő

     A Rák csillagjegyűek kevesebbet aggódjanak, mert minden, mibe olyan sok időt és energiát fektettek bele az elmúlt időben, beérik hamarosan, csak bízzanak Önmagukban és tervük sikerességében. Az üzenet érvényes az élet területére is, ha mások miatt aggódnak, ne tegyék!

Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”

 


 

Oroszlán

Athéné Istennő – Belső bölcsesség

 

Olyan fontos dolgok várnak a héten az Oroszlánokra, amik nem tűrnek halogatást és tudják is, hogy mit tegyenek, csak hiányzik a megérzésükbe vetett hitük.

Athéné Istennő üzenete az Oroszlán csillagjegyűeknek: ”Tudod, mit kell tenned. Bízz belső bölcsességedben, s haladéktalanul tedd meg a szükséges lépéseket.”


 

 Szűz

Ízisz Istennő  – Elmúlt élet

 

Gyakran érezhetik a hét folyam a dejavu érzést, az érzést, mint ha ez már régen valamikor megtörtént volna Önökkel vagy olyan helyen járnak, ami ismerősnek tűnik, pedig ebben az életben nem fordultak meg azon a helyen eddig.

Ízisz Istennő üzenete: “Ez a helyzet múlt életbeli emlékeidet öleli fel.” 

 Mérleg 

Szedna Istennő  – Végtelen támogatás

Szedna az áldozatok Istennője úgy érzi, hogy a Mérleg jegyűek a héten elveszettek lesznek az életben, ezért szeretne segíteni. Kérje az Istennő támogatását bátran!

 Szedna üzenete a Bakoknak: “A mai napon és életed összes holnapján támogatást élvezel.”

 

  Skorpió

Ízisz Istennő – Elmúlt élet
    Gyakran érezhetik a hét folyam a dejavu érzést, az érzést, mint ha ez már régen valamikor megtörtént volna Önökkel vagy olyan helyen járnak, ami ismerősnek tűnik, pedig ebben az életben nem fordultak meg azon a helyen eddig.
Ízisz Istennő üzenete: “Ez a helyzet múlt életbeli emlékeidet öleli fel.”

     

 Nyilas  

Aeracua – Virágzás
      Kezdetleges vágyak teljesülése kezd kialakulóban lenni, erre hívja fel az Istennő a figyelmét a Nyilasoknak, hogy ne hátráljanak meg az esetleges kihívásoktól.

Aeracura Istennő üzenete: „Még csak most kezdtél neki, légy hát türelmes önmagaddal s a folyamattal szemben és ne add fel.”


 

Bak

Meave Istennő – Ciklusok és ritmusok
      Folyamatosan változunk, ahogy minden a környezetünkben és az egész Univerzumban. A Bakok ne legyenek depressziósak, sem rossz kedvűek, ha a héten érzékenyebbek lesznek és jobban észre veszik a változást saját magukon.

 

Meave Istennő üzenet : “Tiszteld tested, energiaszinted és érzelmed ciklusait


 

Vízöntő

Sulis Istennő – A víz megtestesülése

 

     A víz az érzelmek, érzések jelképe az spirituális tudományokban. A Vízöntőknél Sulis Istennő által így ez került előtérbe, amit a héten a legfontosabbnak fognak érezni.
Sulis üzenete : “Tölts némi időt vízközelben, egy tó, folyó vagy a tenger partján, hogy feltöltsd magad a víz erejével.”

 


 

 Halak

Kuan – Jin – Könyörület

     Nem mind ember egyforma. Senki sem tökéletes, de ezek ellenére a héten a Halak csillagjegyűek legyenek megértőbbek másokkal, ne ítélkezzenek.
Kuan –  Jin üzenete: “Engedd el önmagadról és másokról alkotott ítéleteidet és összpontosít a mindenkiben benne élő szeretetre és fényre.” 

 

Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

 

 

Online Cigánykártya tanfolyam

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük