Tőkehalfilé paradicsomszószban – barszelóniai recept

 

 

 

Tőkehalfilé paradicsomszószban – barszelóniai recept

 

 

Kép és recept forrása: http://food-easy-recipes.find-how.com/Haddock-Barcelona-recipe.html

Hozzávalók: 

  • 1 kg Pashto tőkehal filé (bármilyen tőkehal jó)
  • 1 db. vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1/2 bögre olívaolaj
  • 2 üveg paradicsompüré
  • hal liszt
  • 3 db. savalyított paprika

Elkészítés: Adja a vizet a tőkehalhoz és 24 órán át hagyja benne. Közben kétszer cseréljen vizet.

Szárítsa meg a halat és tegye félre. Vegyed elő a serpenyőt, öntsön bele olajat és vágja fel a halakat részekre, majd enyhén süsse meg. Amikor elkészül szedje ki egy tányérra.

A maradék olajban a serpenyőben süsse meg az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát 4 percig. Tegye bele a paradicsomot további 10 percig. Tegye a haldarabokat a szószba és vágja a paprikát csíkokra.

Tálalja sült burgonyával.

 

 Jó étvágyat!

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


Evita

 


 

Yana

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük