Krémes norvég káposztás étel

Hozzávalók 6-8 főre:
- 450 dkg káposzta felvágva
- 2 evőkanál vaj
- 4 evőkanál liszt
- 1 2/3 bögre tej
- 1 tyúkhúsleves
- 1/2 teáskanál szerecsendió
- só és bors ízlés szerint
Elkésztíés: Forraljuk fel a káposztát kb. 30 percig és szűrje jól le a vizet róla.
Készítsen egy rántást a vajból, lisztből és a tejből folyamatosan kevergetve, amíg világosbarna színűvé válik. Adja hozzá a húslevest és keverje össze.
Tegye bele a káposztát, sót, borsot és szerecsendiót és keverjeössze.
Már is kész és tálalhatja.
Jó étvégyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.