Krémes norvég káposztás étel

Krémes norvég káposztás étel

Kép és recpet forrása: http://www.geniuskitchen.com/recipe/creamed-cabbage-norwegian-style-169475#activity-feed

Hozzávalók 6-8 főre: 

  • 450 dkg káposzta felvágva
  • 2 evőkanál vaj
  • 4 evőkanál liszt
  • 1 2/3 bögre tej
  • 1 tyúkhúsleves
  • 1/2 teáskanál szerecsendió
  • só és bors ízlés szerint

Elkésztíés: Forraljuk fel a káposztát  kb. 30 percig és szűrje jól le a vizet róla.
Készítsen egy rántást a vajból,  lisztből és a tejből folyamatosan kevergetve, amíg világosbarna színűvé válik. Adja hozzá a húslevest és keverje össze.
Tegye bele a káposztát, sót, borsot és szerecsendiót és keverjeössze.
Már is kész és tálalhatja.

 Jó étvégyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)


    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Giordana Fizz


Péter

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük