Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2018.01.08. –  2018.01.14-ig) – Yana Jósnőtől

Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2018.01.08. –  2018.01.14-ig) – Yana Jósnőtől

 

 

Kos 

Básztet  – Független

     Kedves Kosok! Éljetek a héten a szabadságvágyatokkal ls használjátok ki a függetlenségeteket, vagy ha párkapcsoaltban éltek, akkor idézzétek fel azt az életet, amikor még egyedül voltatok.
Bászetet Istennő üzenete: „Függetlebnséged jelenti erőd és sikered alapfeltételét.”

 

Bika 

Mavu – Földanya

Valószínűleg a Bika csillagjegyűek is észre vették a sok pusztítást, sok környezetszennyezést az utóbbi időkben, ezért kapták a hétre ezt az üzenetet.

Mavu Istennő üzenete:  “Kérlek segíts a környezetvédőknek.”

 


 

Ikrek

Artemisz Istennő – Oltalmazó

Az Istennő arra akarja felhívni az Ikrek figyelmét a héten, hogy kevesebbet aggódjnak a körülmények- és a szeretteik miatt.

 Artemisz Istennő üzenete: „Te és szeretteid biztonságban vagytok, szellemi védettséget élveztek.”

Rák 

Hathor Istennő – Fogékonyság

     Sokkal könnyebb lesz a héten befogadni a sok újdonságot a Rák csillagjegyűeknek és az új tudás, információ meg tud ragadni bennük.

 Hathor Istennő üzenete: „Légy kész a befogadásra! Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert és többet tudsz adni másoknak is.”

 

 


 

Oroszlán

Pelé Istennő – Isteni szenvedély

     Előfodul, hogy nagy vágyakat nyom el magában, amik végre szeretnének szabad utat találni, hogy valósítsa meg meg őket. Pelé Istennő, üzenete a következő:

Pelé Istennő üzenete: “Légy őszinte magaddal: Mi szíved leghőbb vágya?”

 


 

 Szűz

Maat – Becsületesség

Kialakult egy nem egyszerű, komplikált  helyzet az utóbbi időben, ami miatt maat Istennő szeretne üzenni a Szűz csillagjegyűeknek.

Maat Istennő üzenete: “Ez a helyzet igazságosan és becsületesen fog megoldódni.”

 Mérleg 

Aeracura – Virágzás

Kezdetleges vágyak teljesülése kezd kialakulóban lenni, erre hívja fel az Istennő a figyelmét a Mérlegeknek, hogy ne hátráljanak meg az esetleges kihívásoktól.

 Aeracura Istennő üzenete: “Még csak most kezdtél neki, légy hát türelmes önmagaddal s a folyamattal szemben és ne add fel.”

 

  Skorpió

Istár Istennő – Határok
      Ismét elfolyik az idő a Skorpió csillagjegyűeknél. Ismerős biztos, amikor mindenre időt akarnak fordítani, ami nem is a saját előnyükre szolgál háttérbe szorítva azzal a saját munkájukat. A héten még jobban figyeljenek erre a problémára!
Istár Istennő üzenete:  “Szeresd magad eléggé ahhoz, hogy nemet mondj, amikor mások igényt tartanak az idődre és az energiádra.”

     

 Nyilas  

Maat Istennő  – Becsületesség
     Kialakult egy nem egyszerű, komplikált  helyzet az utóbbi időben, ami miatt maat Istennő szeretne üzenni a Nyilas csillagjegyűeknek (mint a Szűzeknek is).
Maat Istennő üzenete: “Ez a helyzet igazságosan és becsületesen fog megoldódni.”

 

Bak

Ízisz stennő – Elmúlt élet
Gyakran érezhetik a hét folyam a dejavu érzést, az érzést, mint ha ez már régen valamikor megtörtént volna Önökkel vagy olyan helyen járnak, ami ismerősnek tűnik, pedig ebben az életben nem fordultak meg azon a helyen eddig.

Ízisz Istennő üzenete: „Ez a helyzet múlt életbeli emlékeidet öleli fel.”

 

Vízöntő

Abudantia – Jólét

Igazán kedvező hét vár a Vízöntőkre! Ami eddig esetleg nem úgy alakult anyagi téren, ahogy szerették volna, ez végre a héten megváltozik.

Abundantia üzenete: “Az univerzum kiárasztja rád bőségét. Légy nyitott befogadására!”


 

 Halak

Rhiannon – Boszorkányság

     Előfodul, hogy nagy vágyakat nyom el magában, amik végre szeretnének szabad utat találni, hogy valósítsa meg meg őket. Pelé Istennő, üzenete a következő:
Pelé Istennő üzenete: “Légy őszinte magaddal: Mi szíved leghőbb vágya?”

 

 

Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő 

 


 

      Úgy érzi, hogy semmi sem sikerül? Szerencsétlenség, kudarcok teszik tönkre az életét? Keresse RONTÁSLEVÉTEL SZAKÉRTŐINKET, akik legjobb tudásuk szerint segíteni fognak Önnek és megszabadítják a rontástól, átoktól és negatív blokkoktól.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük