Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2018.02.05. –  2018.02.11-ig) – Yana Jósnőtől

 

Istennők üzenetei a hétre a csillagjegyeknek (2018.02.05. –  2018.02.11-ig) – Yana Jósnőtől

 

 

Kos 

Szedna Istennő – Végtelen támogatás

Szedna az áldozatok Istennője úgy érzi, hogy a Kos csillagjegyűek a héten elveszettek lesznek az életben, ezért szeretne segíteni. Kérje az Istennő támogatását bátran!

Szedna üzenete: “A mai napon és életed összes holnapján támogatást élvezel.”

 

Bika 

Nemetona Istennő  – Szent hely

Ez a lap különleges, nem Földhöz ragadt üzenetet képvisel. Ez a lap arról szól, hogy a Bika csillagjegyűek keressenek olyan helyeket, ahol fel tudják venni a kapcsolatot Istennel, az Isteni energiákkal.

Nemetona Istennő üzenete: “Állíts oltárt, vagy látogass meg egy erővel telt helyet, hogy kapcsolatba lépj az Istenivel.”


 

Ikrek

Pelé Istennő – Isteni szenvedély

Előfodul, hogy nagy vágyakat nyom el magában, amik végre szeretnének szabad utat találni, hogy valósítsa meg meg őket. Pelé Istennő, üzenete a következő:

Pelé Istennő üzenete: “Légy őszinte magaddal: Mi szíved leghőbb vágya?”

Rák 

Istár Istennő – Határok

Ismét elfolyik az idő a Rák csillagjegyűeknél. Ismerős biztos, amikor mindenre időt akarnak fordítani, ami nem is a saját előnyükre szolgál háttérbe szorítva azzal a saját munkájukat. A héten még jobban figyeljenek erre a problémára!

Istár Istennő üzenete:  “Szeresd magad eléggé ahhoz, hogy nemet mondj, amikor mások igényt tartanak az idődre és az energiádra.”

 


 

Oroszlán

Aeracura – Virágzás

Kezdetleges vágyak teljesülése kezd kialakulóban lenni, erre hívja fel az Istennő a figyelmét az Oroszlánoknak, hogy ne hátráljanak meg az esetleges kihívásoktól.

 Aeracura Istennő üzenete: “Még csak most kezdtél neki, légy hát türelmes önmagaddal s a folyamattal szemben és ne add fel.”

 


 

 Szűz

Ostara Istennő – Termékenység

     Új tervek születése, vagy már meglévő tervek, melyekért ideje tenni, mert a hét kifejezetten alkalmas erre a Szűz csillagjegyűek álmainak megvalításához.
Ostara Istennő üzenete: “Ez a legmegfelelőbb idő, hogy új tervekkel, új ötletekkel foglalkozz, s új körülményeket teremts.” 

 Mérleg 

 

Guinevere – Igaz szerelem

      A lap az igaz szerelem utáni vágyról beszél és arról, hogy hamarosan tudomást is szerez olyanról, aki kölcsönösen viszonoz igaz, erős, szerelmi érzéseket Ön iránt.
Guinevere üzenete: “Szíved romantikus ébredése arra ösztönözte az Univerzumot, hogynagyszerú szerelmet kézbesítsen számodra.”

 

  Skorpió

Aphrodite Istennő – Belső Istennő

     Fedezzék fel kedves Skorpiók a hét folyamán a bennük élő Istennői erőkre, ébresszék fel magukban ezt a csodát! Ezért üzen Önöknek a Szerelem Istennője.

Aphrodite Istennő üzenete: „Ébredj rá a benned élő Istennőre a tánc és az önmagadról gondoskodás segítségével. Becsüld meg Isteni lényedet.” 


     

 Nyilas  

Isolda Istennő  – Hallhatatlan szeretet

    Teljesen mindegy, hogy mennyi negatív dolgot hoz magával ez a hét a Nyilas csillagjegyűeknek, akkor se felejtsenek el szeretni és megbocsátani! Éppen ezért ez az Istennő üzen a héten az Ikrek jegyűeknek.

Isolda Istennő üzenete: “Szereteted örökkévaló – a helyzettől függetlenül.”


 

Bak

Szűz Mária – Jin – Várd a csodát!
     Mária hitet szeretne adni a héten minden Bak azért, mert úgy érzi, hogy sok Skorpió csillagjegű valami nehézségben feladta-, vagy fel akarja adni a harcot.
Szűz Mária üzenete: “Higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s válasz érkezik rájuk.”

 

Vízöntő

Fehér Tára – Érzékenység

     A héten az érzékenység kerül előtérbe mind a magánélet, baráti kapcsolatok, munka és az élet számos területén és erre szeretné felhívni a Vízöntő csillagjegyűek figyelmét az indiai Istennő.

Fehér Tára üzenete: “Egyre érzékenyebbé válsz. Kerüld a durva kapcsolatokat, környezetet, helyzeteket és szereket.”

 

 Halak

Fehér Tára – Érzékenység

     A héten az érzékenység kerül előtérbe mind a magánélet, baráti kapcsolatok, munka és az élet számos területén és erre szeretné felhívni a Halak csillagjegyűek figyelmét is az indiai Istennő.

Fehér Tára üzenete: “Egyre érzékenyebbé válsz. Kerüld a durva kapcsolatokat, környezetet, helyzeteket és szereket.”

Írta: Somogyi Diána, Yana Jósnő 

 

Yana Boszorkány Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük