Sütőben sült burgonya gombával – Norvég recept
Hozzávalók:
- 2 teáskanál vaj
- 1,5 kg friss gomba szeletelve
- 4 bögre burgonyapüré
- 2 közepes tojás felverve
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál fekete bors
- 1/2 teáskanál kardamompor
- 1 csomó mogyoróhagyma aprítva
Elkészítés: Olvassza fel a vajat egy serpenyőben, majd 5 párolja a gombát. Eközben keverjük össze a maradék összetevőket, kivéve a borsót, egy nagy tálban.
Hintse szét a gombákat az üvegedény alján, egyenletesen a burgonyával.
Süsse mindaddig, amíg a burgonyát enyhén megpirul, kb. 15-20 percig. Szórja meg a metélőhagymával és tálalja melegen.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Párkapcsolati- vagy anyagi gondjai vannak? Nem lát kiutat?
Keresse A Fényküldöttek tesztelt, propfi Jósait!
Leave a Reply