Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.02.26. –  2018.03.04-ig)

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.02.26. –  2018.03.04-ig)

 

Kos 

KREATIVITÁS

       Új ötletek, tervek és ihlet van kibontakozóban. Tele van kreatív képességekkel és arra hívja fel a lap a figyelmet, hogy ne pazarolja el a tehetségét egyik Kos csillagjegyű sem!

Tanács: Kérjen segítséget, ha bizonytalan! Keressen fel tanácsadót, vagy egy szál gyertya gyújtásával forduljon a kreativitás Istennőjéjeez, Ixchel-hez inspirációért.


 

Bika 

GYÓGYULÁS

      A lap felmerülő problémára utal, ami lehet lelki- vagy fizikai eredetű is.
     A Bika csillagjegyűek szenvedhetnek a hét folyamán kínzó kór miatt,, valamint lélekben megbújó lelki sebek miatt is és fájdalmat éreznek. Figyeljenek jobban oda az egészségükre!
Tanács: Hívja Rafael Arangyalt egy szál zöld gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásban, ha kéri. Ne felejtsen el köszönetet mondani a végén!

 

Ikrek

Főnix madár

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. itt tartasz most sorsod fonalán.

Mindenkit érnek kiseb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjükk újra)az életet.

Tanács: Meditálj és hallgass mindig abelső hangra, felmrülő ötleteidre. Ezek lesznekalapjai életed új fejezetének….

 


Rák 

ELENGEDÉS
     Minden elengedés fájdalmas, de idővel szükségszerű. E a lap arra figyelmeztet, hogy Önnél is eljött az elengedés ideje! Nehéz, de túl kell lépni. De ne feledje! Soha sincs egyedül!….
Tanács: Írja fel egy falevélre az elengedés tárgyát, nevét és akassza fel vagy szúrja egy faágra. Várja meg, míg elfújja a szél.

 


 

Oroszlán

STOP
    Eltévedt. Fedezze fel újra ahelyes utat és vallja be őszintén, hogy ez életében valami nem úgy működik, ahogyan elképzelte. Térjen rá a helyes ösvényre és hagyja maga mögött a rögös, téves utat.
Tanács: Meditáljon vagy relaxáljon lelki békéje érdekében vagy keressen fel egy Tanácsadót, aki tud ebben segíteni!

 

 Szűz

NEVESS!

      Mikor nevetett önfeledten, utoljára, szabadon?Mikor bűnevetett utoljára őszintén? Tudta, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
     Próbáljon meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömét leli!

 

Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”


 Mérleg 

VÁLTOZÁSOK

Az élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása.

A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgoznia szükségszerű elengedéseket.


 

  Skorpió

 

TITOK
     Azt jelenti ez a lap, hogy mostanában ne fecsegje ki a féltett titkait, mert még a falnak is füle van a héten Ön körül és könnyen lehet a hallottakból pletyka.
Tanács: Legalább két hétig tartsa magában a titkait és a családon belül történő eseméyekről se terjesszen híreket.

     

 Nyilas  

NEGATÍV KAPCSOLATOK
     Rakjon rendet a kapcsolati között! nem minden ember olyan a környezetében, mint amilyennek mutatja magát. Tudja, hogy az éremnek is két oldala van. Most arra kérem hogy vegy észre az érme hátulját, s lebbentse fel az ilklúzió fátylát! ……
Tanács: Gyújtson meg egy szál gyertyát és lazítson! Mondja ki háromszor Koatlikue Istennő nevét, hívj magához, hogy segítsen Önnek tanácsot, sugallatot adni a kapcsolatai terén….

 

Bak

FENG SHUI
   Figyeljen jobban oda az otthonára és a munkahelyére! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretne lenni, ha vágyik a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….
Tanács: Helyezze el úgy az ágyát (feng shui szerint), hogy alváskor a feje északi irányban nézzen
Vegyen kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat.
stb.

 

Vízöntő

ÉLETMÓDVÁLTÁS

Ez a lap azt sugallja, hogy nem tesz meg mindent az egészségéért. Pontosabban kifejezve keveset tesz az egészsége érdekében; hajlandó elhanyagolni magát.

Egyen több gyümölcsöt, minimum napi egy almát, kerülje a zsíros ételeket, amik tele vannak koleszterinnel…. Igyon napi 2-3 l vizet, ásványvizet vagy gyümölcsleveket….

Tanács: Nézesse meg a koleszterinszintjét.

Tartson tisztítókúrát.


 

 Halak

MEGBOCSÁTÁS

A harag rossz tanácsadó; senkinek semmi előnye nem származik belőle. A harag ráadásul negatív rezgéseket vonz maga után.

Akkor is, ha megbántották, ha megalázták, ha elhagyták, ha kibeszélték a háta mögött….. akkor is idővel el kell jutni8 addig a pontig, amikor a megbocsátás vár.

Tanács: Gondoljon arra a személyre, akire haragszik, mint ha ön előtt álna. Mondja neki, hogy megbocsát, nem haragszik. Nagyon nehéz lesz eleinte ezt megteni őszintén még gondolatban is….

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

 

A Fényküldöttek fényképe.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük