Barna cukros sült lazac juharszirupos – mustáros mártással

Barna cukros sült lazac juharszirupos – mustáros mártással

 

 

Kép és recept forrása: http://www.geniuskitchen.com/recipe/brown-sugar-roasted-salmon-with-maple-mustard-dill-sauce-428310

Hozzávalók 4 személyre: 

  • 4 db. küzepes norvég lazacfilé bőr nélkül
  • 1/4 bögre barna cukor
  • 1 evőkanál fekete bors
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 bögre juharszirup
  • 1/4 bögre mustár (szemcsés vagy dijon)
  • 2 evőkanál apróra vágott kapor
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés: Melegítse elő a sütőt 400 ° osra.
Combine Keverje össze a barnak cukrot, a fekete borssal és a sóval egy tálban. Dörzsölje át a lazacfilét barna cukros keverékkel, ügyelve arra, hogy az összes keveréket felhasználja.
Hagyja 15 percig állni a hűtőszekrényben, könnyedén lefedve műanyag fóliával.
Keverje össze a juharszirupot, a mustárt és a friss kapordarabokat kis keverőedényben, majd tegye félre, hagyja állni, hogy összeérjenek az ízek.
A tepsit olajozza be lehetőleg olívaolajjal. Tegy a lazacfiléket bele a páccal és hintse rá a megmaradt olajat.
Süsse 12 percig, vagy amíg a megsül.
Vegye ki a sütőtökből és szórja rá a lazacra a juharos mustárszirupot.

 

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Ízisz Jósnő


 

A Fényküldöttek fényképe.

Anita Jósnő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük