Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.03.05. –  2018.03.11-ig)

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.03.05. –  2018.03.11-ig)

 

Kos 

VÍZ ELEM

     Az érzelmek és az érzékenység lapja. Ezek a dolgok fogják motiválni a héten a Kosokat. hajlamos lesz túlségosan is a szíváre venni, amit mondanak róla mások és könnyen esik most szerelembe.

Tanács: Kérheti a Vízi tündérek segítségét, vagy látogasson el folyópartra, tavakhoz, vizes helyekre…..

 


 

Bika 

NEGATÍV ERŐK

     Legyen a héten nagyon óvatos minden Bika csillagjegyű, mert a héten negatív erők munkálkodnak ellenük. Talán már tapasztalta az elmúlt időben, hogy nem minden úgy működik az életében, ahogyan szeretné?
Tanács: Zuhanyzáskor képzelje el, hogy a víz lemossa önről kívül és belül a negatív erőket, rezgéseket, ami fekettés – szürkés árnyalatú és a vízzel együtt eltávozik a lefolyóba.

 

Ikrek

CSELEKEDJ!

Ne halogassa tovább a teendőit! Ideje végre cselekedni. Ne csak tervezzen és beszéljen a dolgokról, hanem vegye végre a kezébe az irányítást!

Cselekedjen, különben hamarosan a körmére ég a munka; nem beszélve arról, hogy a halogatás miatt lecsúszhat a számára fontos dologról.

 

Tanács: Rendszerezze egy papírlapra írva a munkáit. Kezdje a legsűrgősebbekkel és a lapot hagyja olyan helyen, ahol a nap folyamán gyakran rávetődik a tekintete. Ez ösztönözni fogja önt.

 


Rák 

SZÓRAKOZÁS
     Rá fér a szórakozás végre a héten a Rákokra. Mozduljon ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.
     Táncoljon, énekeljen, ha jól esik. Érezze jól magát, s ne törődjön ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak ön iránt.
Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérhetik, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője….

 


 

Oroszlán

REMÉNY 
  Nem minden olyan szörny, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de higgye el, hogy így van ez a valóságban is.
     Merítsen erőt az élet apróbb csodáiból is…..
Tanács: Írja fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyja jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..

 

 Szűz

KÁROS SZENVEDÉLY

     Stop! Ez így nem mehet tovább! Vegye figyelmeztetésnek ezt a lapot.
     Ideje megszabadulni egy károsszenvedélytől, függőségtől.
    Ha eddig még nem tapasztaltaa jeleket, akkor akkor előzze meg a bajt. Ezt kéri a felsőbb Énje, saját magának üzen, azaz önnek…..
Tanács: Segíthet magány agykontrolla  (önhipnózis, szuggesszió), meditációval, relaxációval….

 Mérleg 

CSILLÁMPOR

Ragyogó, fényes csillámpor árad ön felé a héten. Fortune Istennő a védelmébe fogja venni és elküldi a Mérleg csillagjegyűek felé a siker és a szerencse csillámporát.

Ragyogjon! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartania…..

Tanács: Míg a siker mámorában úszik, ne hanyagolja el a szeretteit…..

 


 

  Skorpió

CSILLÁMPOR     
   Ragyogó, fényes csillámpor árad ön felé a héten. Fortune Istennő a védelmébe fogja venni és elküldi a Skorpió csillagjegyűek felé a siker és a szerencse csillámporát.

Ragyogjon! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartania…..

Tanács:  Míg a siker mámorában úszik, ne hanyagolja el a szeretteit…..

     

 Nyilas  

GYÓGYULÁS
     A lap felmerülő problémára, betegségre utal, ami lehet fizikai, s/vagy lelki eredetű.
     Szenvedhet a héten kínzó kór miatt, valamint a lelkében megbúvó sebek és fájdalmak miatt. Figyeljen jobban oda az egészségére!
Tanács: Hívja Rafael Arkangyalt egy szál zöld (vagy fehér) gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásában, ha kéri. Ne felejtsen el köszönetet mondani utána!
….

Bak

NEGATÍV KAPCSOLATOK
  Rakjon rendet a kapcsolati között! nem minden ember olyan a környezetében, mint amilyennek mutatja magát. Tudja, hogy az éremnek is két oldala van. Most arra kérem hogy vegy észre az érme hátulját, s lebbentse fel az ilklúzió fátylát! ……
Tanács:Gyújtson meg egy szál gyertyát és lazítson! Mondja ki háromszor Koatlikue Istennő nevét, hívj magához, hogy segítsen Önnek tanácsot, sugallatot adni a kapcsolatai terén….

 

Vízöntő

HÁZIÁLLATOK

Szüksége lenne most valami vigaszra, megnyugvásra. Ezeket házi kedvencek segítségével tudja elérni a legkönnyebben. Simogasson kutyát vagy macskát. Kiválóan le tudják nyugtatni az idegrendszert…..

Tanács: Adja át magát a háziállatainak. Simogassa meg őket, foglalkozzom velük. Szeretetük és szőrük érintése sokat segít a magányosoknak, lelkileg szenvedőknek…..

 


 

 Halak

ÖNRENDELKEZÉS

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne adja fel önmagát! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne féljen megszólalni és kifejteni a véleményét…..

 

Tanács: Használja az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondja el a választott megerősétst, mondatot a tükör előtt)…..

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük