Norvég Bacalao-töltött paradicsom

 

Norvég Bacalao-töltött paradicsom

 

Kép és recept forrása: https://fromnorway.com/en-us/recipes/bacalao/norwegian-bacalao-stuffed-tomatoes/

Hozzávalók: 

  •  1 kg. (kb.) norvég Bacalao (hal)
  • 65 dkg fekete olajbogyó
  • 1 maroknyi kapribogyó
  • friss bazsalikom
  • 25 dkg kenyér
  • olivaolaj
  • 1 db. vöröshagyma
  • cseresznyeparadicsomok
  • 4 db. nagyobb paradicsom
  • 1 db. tojás
  • só, bors

Elkészítés: Sózza meg a halat és törje darabokra. Tegye félre kioolvadni.
Egy kis tálban keverje össze az apróra vágott fekete olajbogyókat, kapribogyókat, bazsalikomot és kenyeret. Keverje össze és tegye félre.
Egy közepes hőmérsékletű serpenyőbe tegyen 2 evőkanál olívaolajat és a kis kockára vágott hagymát. Süsse áttetszőre a hagymákat.
Adja hozzá a cseresznye paradicsomot és a bacalao-t (halat), majd süsse közepes hőfokon 3 – 4 percig és adja hozzá a tojást, majd keverje össze és főzze össze a fekete olajbogyós keverékkel.
Minden egyes paradicsomot egyenletes mennyiséggel töltsön meg egy előmelegített 200 °-os sütőben és süsse 20 percig.

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


   

  Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „ana Jósnó és Tanító JÓSLÁS, RONTÁSLEVÉTEL ÉS FEHÉR MÁGIA 12 FÉLE KÁRTYÁT, INGÁT ÉS BOSZORKANYRUNAT HASZNALOK A JÓSLÁSHOZ. JÓSNŐKÉNT VOLTAM TV-KBEN, UJSAGBAN, MAJALISON,FALUNAPON.. ALUNAPON.. TEL.: 06 90/188 345 +527-ES MELLEK (460 Ft/perc) Elérhető vagyok hétfőtől szombatig 00:00 24:00 óráig. Év kiváló szakembere 2019 dij díjazottja jósnő és ezoterikus oktatóként. e-mail: yanajosno@gmail.com”

 

Yana

 


 

Nincs elérhető leírás.

Giordana Fizz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük