Norvég Bacalao-töltött paradicsom

 

Norvég Bacalao-töltött paradicsom

 

Kép és recept forrása: https://fromnorway.com/en-us/recipes/bacalao/norwegian-bacalao-stuffed-tomatoes/

Hozzávalók: 

  •  1 kg. (kb.) norvég Bacalao (hal)
  • 65 dkg fekete olajbogyó
  • 1 maroknyi kapribogyó
  • friss bazsalikom
  • 25 dkg kenyér
  • olivaolaj
  • 1 db. vöröshagyma
  • cseresznyeparadicsomok
  • 4 db. nagyobb paradicsom
  • 1 db. tojás
  • só, bors

Elkészítés: Sózza meg a halat és törje darabokra. Tegye félre kioolvadni.
Egy kis tálban keverje össze az apróra vágott fekete olajbogyókat, kapribogyókat, bazsalikomot és kenyeret. Keverje össze és tegye félre.
Egy közepes hőmérsékletű serpenyőbe tegyen 2 evőkanál olívaolajat és a kis kockára vágott hagymát. Süsse áttetszőre a hagymákat.
Adja hozzá a cseresznye paradicsomot és a bacalao-t (halat), majd süsse közepes hőfokon 3 – 4 percig és adja hozzá a tojást, majd keverje össze és főzze össze a fekete olajbogyós keverékkel.
Minden egyes paradicsomot egyenletes mennyiséggel töltsön meg egy előmelegített 200 °-os sütőben és süsse 20 percig.

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

      Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


ÚJ!Percdíjas jóslás Skype-on vagy messenger-en! 
10 perc 4200 Ft * 20 perc 8400 Ft
Fizetés: előre utalással bankszámlaszámra
Külföldről érkkező utalás esetén + 650 Ft a jóslás árán kívül a banki kezelési költség miatt.

*Időpont egyeztetés után.*

 


A Fényküldöttek fényképe.

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Evita Asztrológus Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük