Sonkába tekert spárga recept Norvégiából

 

 Sonkába tekert spárga recept Norvégiából

 
 
 
Hozzávalók:  

 

suldalsskinka-wrapped-asparagus thanksforthefood.com
Kép és recept forrása: http://thanksforthefood.com/suldalsskinka-wrapped-asparagus-recipe/
 
  • 450 dkg spárga szárával (kb. 12 szál)
  • 6 szelet Suldalskinka, pármai sonka vagy más fajtájú sonka
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj megszórni
  • morzsolt feta sajt körettel


Elkészítés: Tegye a spárgát a sózott forrásban lévő vízbe 2-3 percig, vagy kicsit főzze még, majd tegye a szárakat egy jeges, hideg edényvbe 5 percig. 
    Hagyja hűlni a spárgákat, majd szárítsa meg őket,kb. 20 percig, vagy akár 24 órán keresztül hűtheti a hűtőben.
A sonkát vágja félbe. Tekerje be a spárgát asonkacsíkokkal, majd tegye a tepsibe.
Hintsen rá olívaolajat a tetejére és morzsolt feta sajtot tálalás előtt.

 Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

Nincs elérhető leírás.

 

Giordana Fizz

 


 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, , szöveg, amely így szól: „Elijah Jósnő JÓSLÁS, ASZTROLÓGIA ÉS SZAMMISZTIKA Tarot kátyákat, cigánykártyát, Angyalkártyákát és ingát használok. 1999. óta fogalkozom ezotériával. Hujon bizalommal! Tel.: 06 90/188 345 +444-es mellék Hívás dija: 460 t/perc Elérhető vagyok telefonon hétköznap 18:00 24:00 óráig, hétvégén 7:00 éjjel 2:00 óráig. e-mail: afenykuldottek01@gmail.com”

Elijah

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük