Sonkába tekert spárga recept Norvégiából

 

 Sonkába tekert spárga recept Norvégiából

Hozzávalók:  

suldalsskinka-wrapped-asparagus thanksforthefood.com
Kép és recept forrása: http://thanksforthefood.com/suldalsskinka-wrapped-asparagus-recipe/
  • 450 dkg spárga szárával (kb. 12 szál)
  • 6 szelet Suldalskinka, pármai sonka vagy más fajtájú sonka
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj megszórni
  • morzsolt feta sajt körettel


Elkészítés: Tegye a spárgát a sózott forrásban lévő vízbe 2-3 percig, vagy kicsit főzze még, majd tegye a szárakat egy jeges, hideg edényvbe 5 percig. 
    Hagyja hűlni a spárgákat, majd szárítsa meg őket,kb. 20 percig, vagy akár 24 órán keresztül hűtheti a hűtőben.
A sonkát vágja félbe. Tekerje be a spárgát asonkacsíkokkal, majd tegye a tepsibe.
Hintsen rá olívaolajat a tetejére és morzsolt feta sajtot tálalás előtt.

 Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


A Fényküldöttek fényképe.

Ízisz

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük