Hagyományos norvég húsvéti recept 

 

Hagyományos norvég húsvéti recept 

 

Kép és recept forrása: http://www.geniuskitchen.com/recipe/easter-breakfast-casserole-197700

Hozzávalók: 

  • 8 szelet kenyér kockákra vágva
  • 1/2 bögre olvasztott vaj
  • 2 bögre tej
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/2 teáskanál  mustár
  • 5 db. tojást
  • kb. 22-23 dkg reszelt cheddar sajt
  • 2 csésze kockára vágott sonka vagy 2 bögre főtt kolbász
  • 8-900 dkg gomba

Elkészítés: Kenjen ki vajjal, olajjal vagy szírral egy 9 x 13 üvegtálat.
Keverje össze a kenyeret megolvasztott vajjal, majd adja hozzá a sajtot, a sonkát vagy a kolbászt és a gombát.
Tegye a tepsibe/sütőedénybe. Keverjük össze és önse rá a felvert tojásokat.
Tejet és fűszereket is tehet hozzá.
Öntse át a keveréket a serpenyőben.
Fedje le fóliával és hagyja állni a hűtőben egy éjszakán át.

Majd süssem eg fóliával együtt, vegye ki a sütőből ás hagyja állni 10 percig tálalás előtt.

  Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


A Fényküldöttek fényképe.

Anita Jósnő

 


 

A Fényküldöttek fényképe.

Evita Asztrológus Jósnő

 


 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.