JÓSLAT SZINGLIKNEK Boszorkányrúnával 2018. májusra Yana Jósnőtől

 

JÓSLAT SZINGLIKNEK Boszorkányrúnával 2018. májusra Yana Jósnőtől

 

Kos 

    A Kosok a hónap első felében igen össze lesznek zavarodva. Szeretnének párkapcsoaltot, viszont van valaki, akit nem egészen tudtak elengedni és így nem megy. Állandóan hezitálnak a múlt és továbblépés között.

 


Bika 

    Egy fejezet lezárul! Lehet ez egy nagyon hosszú életszakasz magányban, egyedüllétben. A Nap Boszorkányrúna viszont azt mutatja, hogy közel állnak a Bikák a boldogsághoz, minden adott a hónap második felében egy boldog párkapcsolat kialakulásához.

 


 

Ikrek

    Zavarosak az Ikrek gondolataik a hónap első felében (ahogy ezt egy Ikrektől meg is szokhattuk). Több felé tekint esetleges társat tekintve, viszont a hónap második fele alkalmas arra, hogy egy komoly, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatot építsen fel, ahol kölcsönösek az érzések. Járjon minden Ikrek nyitott szemmel!

 


Rák 

Itt az ideje a súlyos, nehéz döntéseknek! A Rákok ebben a hónapban útelágazáshoz kerülnek. Dönteniük kell, hogy ki az, aki annyira tetszik nekik, kik az, akit igazán szeretnek, mert a össze-vissza csapongó érzésekkel több személy iránt nem fog menni; így szinglik maradnak.

 


 

Oroszlán

     Csaponganak az érzések, a mély érzések oda és vissza is. Ami márkialakulófélben van ismerkedés, abból komoly, hosszútávú kapcsolat lesz. Az Oroszlánok ezt a sikert a hónap második felében vagy a hónap vége felé fogják érezni.

 


 

 Szűz

     Csak akkor tudnak a Szűz csillagjegyűek boldog párkapcsolatot kialakítani, hogy lezárják a múltat, egy régi kapcsolatot belül, lelkileg is és mernek tovább lépni. A szerelmi itt van mellettetek kedves Szűzek, valaki nagyon szeretné és boldog párkapcsolatot látok vele, de csak úgy, ha sikerült bezárni AZT a fejezetet. – tudnotok kell, hogy mire gondolok.

 


 Mérleg 

     A szingli Mérlegeknél szerelem és párkapcsolat van kibontakozóban. Ha még eddig nem vették észre a Mérlegek, akkor járjanak nyitott szemmel, az illettő mindig ott van a közelükben.

 


 

Skorpió

     Aratás, azaz a szingliség boldog vége! Most, ebben a hónapban minden szerelembe, kapcsolatba fektetett energiája megtérül minden Skorpió csillagjegyűnek, de vigyázzanak, hogy ne legyenek tűl férfias karakterűek, aki határozott, érzéketlen. mutasság ki végre az érzéseiket!

 


     

 Nyilas  

 

       A Nyilas szinglik boldogok, mint ahogyan mindig általában, ha élvezhetik a függetlenséget. A boldog függetlenség időszaka egészen a hónap második feléig, ugyan is ismerkedés van kilátásban. Dönthetnek, hogy futó kaland vagy tartós kapcsolat alakuljon e ki belőle.

 

Bak

Ideje társaságba menni! De a hónap sajnos nem a legkedvezőbb a szingli Bakoknak ahhoz, hogy tartós kapcsolatot alakítsanak ki. Kalandot/kalandokat mutat a Boszorkányrúna, de tartós kapcsolatot egyenlőre sajnos nem.

 

Vízöntő

Szinte azonos a helyzet egy másik csillagjeggyel erre a hónapra. Addig nem tudnak a Vízöntők a szingliségből kikeverdni, amíg nem képesek érelmileg egy elmúlt kapcsolatot lezárni. Amint ez megtörténik, pár héten belül képesek rátalálna arra a személyre, aki mellett boldogok lesznek, aki teljesíti a kívánságaikat és a csillagjegy szülöttei is mindent beleadnak a kapcsolatba.  DE; ELŐBB A MÚLT LEZÁRÁSA!

 


 

 Halak

     A Boszorkányrúna azt jelzi, hogy a szingli Halak nem sokáig maradnak egyedül! Végre szerelem van kibontakozóban egész hónapban, ami tartós kapcsoaltnak ígérkezik és az illetőtől a Halak sokkal magabiztosabbak és boldogabbak lesznek.

 

 

Írta: Somogyi Diána – Yana Jósnő

 

A Fényküldöttek fényképe.

Yana Boszorkány Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük