Thai fekete borsos sertéshús
Hozzávalók:
- 300 g sertéshús szeletelve
- 1 db. vöröshagyma vékonyra szeletelve
- 6 fokhagyma összezúzva
- 1 db. vörös kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva
- 2 darab thai chili felvágva (sima chili is jó)
- 1 hüvelyk méretű gyömbér vékony csíkokra vágva
- 1 evőkanál feketebors
- 1 evőkanál cukor
- 1 evőkanál olaj
- 1/4 bögre tavaszi hagyma apróra vágva
Elkészítés: Melegítsen fel olajat egy serpenyőben, majd süsse meg a húsokat enyhén barnára.
Adja hozzá a fokhagymát, a gyömbért, a thai chilit és a fekete borsot.Süsse szaftosra.
Adja hozzá a hagymát és a paprikát. Pirítsa meg a hagymát átlátszóra. Adja hozzá a cukor és osztriga mártást és keverje egy percig.
Díszítse apróra vágott tavaszi hagymával.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply