Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.07.30. –  2018.08.05-ig)

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei (2018.07.30. –  2018.08.05-ig) 

 

Kos

GYÓGYULÁS

A lap felmerülő problémára utal, ami lehet lelki- vagy fizikai eredetű is.
A íkos csillagjegyűek szenvedhetnek a hét folyamán kínzó kór miatt, valamint lélekben megbújó lelki sebek miatt is és fájdalmat éreznek. Figyelj jobban oda az egészségedre, ha Kos vagy!

Tanács: Hívd Rafael Arangyalt egy szál zöld gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásban, ha kéred. Ne felejts el köszönetet mondani a végén!

 


 

Bika

BOHÓCJELMEZ

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rednben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy felszabadulj a bohócjelmez mögül.
Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjajak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kigúnyolnak….. Végül a lapot égesd el….

 


Ikrek

ELENGEDÉS

Minden elengedés fájdalmas, de idővel szükségszerű. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy Önnél is eljött az elengedés ideje! Nehéz, de túl kell lépni. De ne feledd! Soha nem vagy egyedül!….

Tanács: Írjd fel egy falevélre az elengedés tárgyát, nevét és akaszd fel, vagy szúrd egy faágra. Várd meg, míg elfújja a szél.

 


Rák

KÁRTYAVÁR

Tudod, hogy tartja a mondás, mi szerint ki álmokból épít fel várat, s közben elfelejt élni? Nem véleletlenül kaptad ezt az üzenetet a hétre.
Indulj el végre az utadon, mert ez a “kártyavár” hamarosan össze fog dőlni!

Tanács: Uriel Arkangyal szívesen segít tiszta, fényes utat mutatni Neked, ha megkéred. Ő a felelős az útmutatásért. Lámpásával fényt gyújt a legsötétebb éjszakában is.

 


 

Oroszlán

BOHÓCJELMEZ

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rednben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy, felszabadulj a bohócjelmez mögül.
Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjajak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kikúnyolnak….. Végül a lapot égesd el….


 

 Szűz

VÁLTOZÁSOK

Az élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása.

A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgoznia szükségszerű elengedéseket.


 Mérleg

ÖRÖM

Mindig adsz, segítesz, s alig jut időd önmagaddal foglalkozni. Nemes és gyönyörű dolog az adakozás, ám az önfealáldazásnak senki sem veszi hasznát. Ha nem állítod meg ezt a mókuskereket, akkor elfogy az energiád…..

Tanács: Tegyél valamit pusztán csak azért, mert örömet okoz neked!

 


 

  Skorpió

KÁROS SZENVEDÉLY

Stop! Ez így nem mehet tovább! Vegyed figyelmeztetésnek ezt a lapot.
Ideje megszabadulni egy károsszenvedélytől, függőségtől.
Ha eddig még nem tapasztaltad a jeleket, akkor előzd meg a bajt. Ezt kéri a felsőbb Éned, saját magadnak üzen, azaz Neked…..

Tanács: Segíthetsz magadon agykontrollal (önhipnózis, szuggesszió), meditációval, relaxációval….


 Nyilas

 SÍRD KI MAGAD!
Keress fel egy eldugott zugott és engedd szabadjára elfojtott könnyeidet. Sírj, sírjd ki magad! Túl sok negatív érzés uralkodott el benned, amik összegyűltek, de ha utat engedsz a benned rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fognak szabadítani.….

Tanács: Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérd Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítson meg a szenvedéstől, nyomasztó érzésektől……
stb…..


Bak

SÍRD KI MAGAD

Keress fel egy eldugott zugott és engedd szabadjára elfojtott könnyeidet. Sírj, sírjd ki magad! Túl sok negatív érzés uralkodott el benned, amik összegyűltek, de ha utat engedsz a benned rejlő fájdalomnak, a könnyek szépen fel fognak szabadítani.
….

Tanács: Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest és kérd Jeremiel Arkangyalt, hogy szabadítson meg a szenvedéstől, nyomasztó érzésektől……
stb…..


 

Vízöntő

NEVESS!

Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”

 


 

 Halak

SZERELEM ÉS SZERETET

Magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, de nem muszáj, hogy ez mindig így legyen!
Ha nő vagy, akkor szerethetőségért viselj pink ruhát!

Tanács: Hordj rózsakvarc medált. Legjobb, ha lelóg a Szív csakrádig.

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő 

 

 

0
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük