Chakalaka – egy tradicionális étel Afrikából

 

Chakalaka – egy tradicionális étel Afrikából

 

Kép és recept forrása: http://maille.co.za/index.php/recipes/chakalaka

Hozzávalók: 

  • 2 – 3  kiskanál őrölt chili paprika
  • 2-3 kanál őrölt foghagyma vagy apírott
  • 2 bögre apróra vágott vöröshagyma
  • 2 bögre reszelt sárgarépa
  • 2 teáskanál curry por
  • 3 paradicsom aprítva
  • 1 doboz sült bab paradicsomszószban
  • 1 evőkanál Maille® Wholegrain Mustart *nálunk a rendes mustár is megteszi
  • só és bors ízlés szerint

 

Elkészítés: Melegítse fel az olajat egy nagy serpenyőbe középes hőmérsékleten.
Adja hozzá a hagymát, a chili paprikát, a fokhagymát és a curry port.
Piríta meg gyakran kevergetve, amíg a hagyma és a paprika üveges lesz (kb. 4-5 perc).
Keverje bele a paradicsomot, a sárgarépát és a mustárt, majd forralja fel.
Vegye kisebb lángra a gázt, közepesre kb. és párolja kb. 5 percig.
Keverje össze a sült babot, sót, borsot és keverje össze, majd melegítse fel egyben.

Tálalja forró vagy hideg.

 

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

    Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.