Hagyományos dél – afrikai trifl recept
Hozzávalók:
- 1 nagy oiskóratolád/tekercs vagy kisebb piskóták
- 1 csomag zselé (az Ön által választott íz)
- 75 ml édes vagy félédes sherry, rum, pálinka vagy más szeszes ital
- szabadon vválasztott gyümölcs meghámozva és szeletelve (a bogyók ideálisak, de az őszibarack és a banán is jó)
- valíliakrém vagy vaníliasodó (házi készítésű a legjobb!)
- apróra vágott diófélék vagy bogyók
- tejszínhab
- reszelt csokoládé
Elkészítés: Készítse el a zselét és hagyja állni.
Ez után készítse el a pudingot és hagyja kihűlni.
Szeletelje a fel a piskótetekercset vagy a piskótát és helyezze egy nagy üvegedény aljára, majd öntse rá az alkoholt.
Vegye fel a szeletelt zselét és a tegye a tortás a tál aljára.
Adjon hozzá gyümölcsöt a süteményhez és öntse rá a pudingt
Szórja rá a dióféléket vagy a bogyós gyümölcsőket a tetejére.
Fedje be tejszínhabbal.
Díszítse a tetejének a dióval vagy a reszelt csokoládéval.
Hűtse le és hidegen tálalja.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply