Hagyományos dél – afrikai trifl recept

 

Hagyományos dél – afrikai trifl recept

 

Kép és recept forrása: https://news.dining-out.co.za/south-african-xmas-trifle-recipe/

Hozzávalók: 

  • 1 nagy oiskóratolád/tekercs vagy kisebb piskóták
  • 1 csomag zselé (az Ön által választott íz)
  • 75 ml édes vagy félédes sherry, rum, pálinka vagy más szeszes ital
  • szabadon vválasztott gyümölcs meghámozva és szeletelve (a bogyók ideálisak, de az őszibarack és a banán is jó)
  • valíliakrém vagy vaníliasodó (házi készítésű a legjobb!)
  • apróra vágott diófélék vagy bogyók
  • tejszínhab
  • reszelt csokoládé

Elkészítés: Készítse el a zselét és hagyja állni.
Ez után készítse el a pudingot és hagyja kihűlni.
Szeletelje a fel a piskótetekercset vagy a piskótát és helyezze egy nagy üvegedény aljára, majd öntse rá az alkoholt.
Vegye fel a szeletelt zselét és  a tegye a tortás a tál aljára.
Adjon hozzá gyümölcsöt a süteményhez és öntse rá a pudingt
Szórja rá a dióféléket vagy a bogyós gyümölcsőket a tetejére.
Fedje be tejszínhabbal.
Díszítse a tetejének a dióval vagy a reszelt csokoládéval.
Hűtse le és hidegen tálalja.

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Evita Asztológus Jósnő

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.