Lassan sült chunky-s – chillis csirke

 

Lassan sült chunky-s – chillis csirke

 

 

Slow-Cooker Chunky Chicken Chili Image 1
Kép és recept forrása: http://www.kraftcanada.com/recipes/slow-cooker-chunky-chicken-chili-112479

Hozzávalók:

  • 2 edény, ami kb. 540 ml-es mindegyik a bab leöblítéséhez
  • 2 bögre salsa
  • kb. 1,5 – 2 bögre kockára vágott paradicsom – ne sózza meg és ne csepegtesse le
  • 2 evőkanál chillipor
  • 1-1 / 2 lb (675 g) csont és bőr nélküli csirkecomb apró darabokra vágva
  • 1 db. vöröshagyma apróra vágva
  • 1 bögre fagyasztott kukorica
  • 1 bögre Cracker Barrel Shredded Light Tex Mex Sajt

Elkészítés: Keverje össze az első 4 összetevőt lassú tűzhelyben; majd a  tetejére tegye a csirkét, hagymát és kukoricát. (Ne keverje össze így együtt.) Tegyen rá fedőt.

Főzze lassú lángon 6-8 órán át (vagy magasabb hőmérsékleten 4-5 órán keresztül).
Keverje össze a felszolgálás előtt. Tálaláskor szórjon sajtot a tetejére.

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük