Egyszerű, serpenyőben sült csirke parmezánnal – Kanadai recept

 

Egyszerű, serpenyőben sült csirke parmezánnal – Kanadai recept

 

 

Kép és recept forrása: https://www.cookwithcampbells.ca/recipe/easy-skillet-chicken-parmesan/

Hozzávalók: 

  • 2 evőkanál (30 ml) olívaolaj
  • 4 kisebb, csontozatlan, bőr nélküli csirkemell
  • só és frissen őrölt bors
  • 1-es (284 ml) CAMPBELL’S® kondenzált paradicsom bazsalikommal és oregánó levéllel
  • 1/2 bögre (125 ml) CAMPBELL’S® 30% -kal kevesebb nátriumtartalmú szósz a  kész csirkehúsra
  • 1/2 bögre (125 ml) aprított mozzarella sajt
  • 1/4 bögre (60 ml) reszelt parmezán sajt
  • 2 evőkanál (30 ml) aprított friss petrezselym

Elkészítés:  Melegítse fel a csirkét nagyon melegre. Egy nagy serpenyőben, ami nem ég le, tegyenolajat és közepes lángon melegítse fel.

Fűszerezze a csirkét sóval és borssal ízlés szerint. 3-5 percig süsse meg a csirkehús oldalait, vagy amíg aranybarna lesz és tegye át egy másik lemezre.
Keverje össze a 2 féle szószt és ugyanabba a serpenyőbe és párolja meg. Tegye vissza a csirkét a serpenyőbe és fedje be a szószsal. Vegye a hőt alatta közepesre, fedje le és főzze 6-8 percig vagy addig, amíg a csirkét átpuhul.

Szórja rá mozzarella sajtot parmezán sajttal a csirkére. Forgassa bele 2-3 percig és süsse addig,  amíg a sajt ráolvad és aaranybarna lesz.

Végül szórja meg petrezselyemmel tálalás előtt.

 

Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

Yana Boszorkány Jósnő

 


 

Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.