Könnyű, kolbászos kanadai étel
Hozzávalók:
- 340 dkg sültkolbász szeletelve
- 1 közepes vöröshagyma felaprítva
- 2 gerezd fokhagyma darálva/fokhagyma kinyomót használva
- 1 csomag zsenge spenót
- 10 pohár (2,5 l) kockára vágott kenyér
- 5 közepes tojást enyhén felverve
- 1 lehet CAMPBELL’S® kondenzált alacsony zsírtartalmú zselé leves
- 2,5 dl aprított cheddar sajt
- 2 evőkanál (30 ml) apróra vágott friss bazsalikom
Elkészítés: Süsse meg a kolbászt és az apróra vágott vöröshagymát egy serpenyőben közepes lángon 5 percig, vagy amíg megpirul. Adja hozzá a fokhagymát és a spenótot. Fedje le és főzzük 1 percig vagy amíg a spenót megpuhul.
Egy nagy tálban keverje össze a kenyeret az enyhén felvert tojásokkal, a CAMPBELL’S® kondenzált alacsony zsírtartalmú zselé levest, aprított cheddar sajtot, apróra vágott friss bazsalikomot és kolbászkeveréket. Keverje jól össze. Tegye bele egy megolajozott tepsibe/sütőedénybe. Fedje le és hűtse le legalább 8 órát (vagy legfeljebb 24 órát).
Melegítse fel sütőt 190 ° C-ra és süsse 45 percig vagy amíg szép aranybarna lesz. (Ajánlott a késpróba.)
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply