Könnyű, kolbászos kanadai étel

 

Könnyű, kolbászos kanadai étel

 

Easy Overnight Sausage Brunch Bake
Kép és recept forrása: https://www.cookwithcampbells.ca/recipe/easy-overnight-sausage-brunch-bake/

Hozzávalók:

  • 340 dkg sültkolbász szeletelve
  • 1 közepes vöröshagyma felaprítva
  • 2 gerezd fokhagyma darálva/fokhagyma kinyomót használva
  • 1 csomag zsenge spenót
  • 10 pohár (2,5 l) kockára vágott kenyér
  • 5 közepes tojást enyhén felverve
  • 1 lehet CAMPBELL’S® kondenzált alacsony zsírtartalmú zselé leves
  • 2,5 dl aprított cheddar sajt
  • 2 evőkanál (30 ml) apróra vágott friss bazsalikom

Elkészítés: Süsse meg a kolbászt és az apróra vágott vöröshagymát  egy serpenyőben közepes lángon 5 percig, vagy amíg megpirul. Adja hozzá a fokhagymát és a spenótot. Fedje le és főzzük 1 percig vagy amíg a spenót megpuhul.

Egy nagy tálban keverje össze a kenyeret az enyhén felvert tojásokkal, a CAMPBELL’S® kondenzált alacsony zsírtartalmú zselé levest, aprított cheddar sajtot, apróra vágott friss bazsalikomot és kolbászkeveréket. Keverje jól össze. Tegye bele egy megolajozott tepsibe/sütőedénybe.  Fedje le és hűtse le legalább 8 órát (vagy legfeljebb 24 órát).

Melegítse fel  sütőt 190 ° C-ra és süsse 45 percig vagy amíg szép aranybarna lesz. (Ajánlott a késpróba.)

 Jó étvágyat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 


 

     Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.