Kanadai bacon-ös burgonya

 

Kanadai bacon-ös burgonya

 

Kép és recept forrása: https://www.tasteofhome.com/recipes/canadian-bacon-potato-skins/

Hozzávalók: 

  • 6 nagy sütéshez jó burgonya
  • 2 teáskanál canola olaj
  • 1/8 teáskanál paprika mártással
  • 1 teáskanál chili por
  • 1 közepes paradicsom maggal együtt apróra vágva
  • 2/3 bögre szeletelt Jones Kanadai Bacon (sima bacon is jó)
  • 2 evőkanál apróra vágott zöldhagyma
  • 1 bögre aprított és zsírtalanított cheddar sajt
  • 1/2 bögre csökkentett zsírtartalmú tejföl

Elkészítés: Tegye a burgonyát egy sütőedénybe és szúrja át villával.  Ne fedje le a sütőt és süsse magas  hőmérsékleten 14-17 percig, vagy amíg a átpuhul és fordítsa meg, mad hagyja állni 5 percig.
Minden burgonyát vágjon fel hosszában. Dobja ki a pépet és vágja el pár cm-esen úgy, hogy a héja megmaradjon.
Olíva- és borsmártással keverje össze és ecsettel kenje át a burgonyahéjakat.  Szórjon rá chili port.

Vágjon el minden burgonyahéjat hosszában. Helyezze egy tapadásmentes sütőlemezre. Szórja meg paradicsommal, szalonnával, hagymával és sajttal.
Süsse 450 ° C-on 12-14 percig vagy amíg felmelegedik és a sajt ráolvad. Tálalja tejföllel.

 

    Jó étvágat!

 

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

 

 

 

 

 


 

   Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Zoé Jósnő

 


 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Erzsébet Jósnő

 


 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.