Kanadai bacon-ös burgonya
Hozzávalók:
- 6 nagy sütéshez jó burgonya
- 2 teáskanál canola olaj
- 1/8 teáskanál paprika mártással
- 1 teáskanál chili por
- 1 közepes paradicsom maggal együtt apróra vágva
- 2/3 bögre szeletelt Jones Kanadai Bacon (sima bacon is jó)
- 2 evőkanál apróra vágott zöldhagyma
- 1 bögre aprított és zsírtalanított cheddar sajt
- 1/2 bögre csökkentett zsírtartalmú tejföl
Elkészítés: Tegye a burgonyát egy sütőedénybe és szúrja át villával. Ne fedje le a sütőt és süsse magas hőmérsékleten 14-17 percig, vagy amíg a átpuhul és fordítsa meg, mad hagyja állni 5 percig.
Minden burgonyát vágjon fel hosszában. Dobja ki a pépet és vágja el pár cm-esen úgy, hogy a héja megmaradjon.
Olíva- és borsmártással keverje össze és ecsettel kenje át a burgonyahéjakat. Szórjon rá chili port.
Vágjon el minden burgonyahéjat hosszában. Helyezze egy tapadásmentes sütőlemezre. Szórja meg paradicsommal, szalonnával, hagymával és sajttal.
Süsse 450 ° C-on 12-14 percig vagy amíg felmelegedik és a sajt ráolvad. Tálalja tejföllel.
Jó étvágat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply