Heti horoszkóp 2018.12.03 – 2018.12.09-ig Evita Asztrológus Jósnőtől

 

Heti horoszkóp 2018.12.03 – 2018.12.09-ig Evita Asztrológus Jósnőtől

 

Kos

    A kételkedés, féltékenység gátja lehet annak az örömteli energiának, amely elindult és ide is éra héten hozzád.

Most fókuszálj a célodra. Ne hagyd, hogy erőid szétszóródjanak!

 


 

Bika

Még ha első hallásra talán nem is úgy tűnik számodra. Tudd, hogy ami nem működő része életednek, azt a görcsös idejét múlt ragaszkodásod adja. Engedd el.
A fény most segít Neked a régi beült dolgok eltávozásában.

Ikrek

    Eljött az ideje, hogy kimutasd szeretetedet azok felé, akik fontosak számodra.
Ha ezt most nem teszed meg, akkor elszalasztasz egy olyan lehetőséget,
mely ritkán adatik meg az ember életében.

 


Rák

    Egy jobb időszak érkezik életedben. Tudnod kell, hogy a régi struktúrák ideje lejárt, átadjuk helyüket az újnak. Ezek az energiák most megtisztítanak mindent. Tiszta fehér lappal kezdhetsz.

 

Oroszlán

    Olyan változás söpör végig az életeden, amely magával hozza az újrakezdést. Ez az új életciklusod magával hordozza az önfejlesztés szükségességét is, mely az előre haladásodat szolgálja. Ritkán adatik ez meg. Bölcsen élj a lehetőségekkel.

 

 Szűz

    Spirituális fejlődésed most felgyorsul ennek hatására. Te saját magad takarítod ki a már elavult, céljukat kiszolgált dolgokat az életedből, melyek már akadályai voltak a haladásnak. Gondolkodj el az elmúlt időszak történésein; eljött az ideje a megbocsátásnak.

 

Mérleg

Tudnod kell, hogy életednek ez a szakasza lezárult. Hamarosan döntő változást tapasztalsz életedben. Egy számodra fontos kapcsolat a végéhez közeleg. Lehet ez szerelemi, baráti, üzleti. Már beteljesítette mindazt amiért létrejött, mostanra már kiürült energiailag, már nem tudtok egymásból meritkezni, csak leépítitek egymást.

 


 

Skorpió

     Túl sokat vállalsz magadra. Mindent Te akarsz egyedül megoldani. Ez így nem működik, hagyd, hogy most Neked segítsenek. Hidd el, ha bizalmat adsz, lekerül a nehéz teher egy része rólad.
Családod barátaid örömmel segítenek. Új kezdetek, akár egy régi kapcsolatban a megújulás
vagy egy teljesen új ember vagy lehetőség lép be az életedbe.

Nyilas

   Dédelgeted a haragot a düht magadban. Ezeknek az érzéseknek felszínre kell kerülniük, ahhoz, hogy eltávozhassanak. Ne fojtsd vissza őket, ha észre veszed magadon, hogy ilyesmiket érzel. Nem ez a szégyen. Hanem az, ha tovább marasztalsz ilyen érzelmeket és nem segítesz magadon.


Bak

    Kérd hited erősödését; kérd a Remény Angyalát, hogy táplálja reményeidet. Ezek a csodálatos energiák felszínre hoznak minden negatív érzelmet és Isten segítségével el is viszik azt belőled.
Bízz magadban,i ndulj el egy új úton, ami a békét és a megelégedettséget hozza el számodra.

 

Vízöntő

Amikor levetjük az álarcunkat és megdöbbenve konstatáljuk még magunk felé is, hogy de alatta is álarc van. Az első ijedség után óhatatlanul felmerül a kérdés: K i vagyok Én? Hát innen kezdődik egy izgalmas önmegismerési folyamat, amelyhez szívből ajánlom az Asztrológiát, a szimbólum rendszerek megismerését. Önmagunkkal egyetemben a világ legcsodálatosabb dolga Te vagy.

 


 

Halak

     A düh hangos a szeretett halk. Mindig igaz ez mindkettőre. Nem tudod üvöltve simogatni akit szeretsz, csak ütni. A szeretet mindig halk, lágy, puha, óvón áldó és Te ébreszted fel mások irányából. Ha túl sokat vagy dühös, akkor gondolkozz el azon, hogy holki által, miben vagy elnyomva és cselekedj, változtass!

 

Írta: Evita Asztrológus Jósnő

Szerk.: Somogyi Diána

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük