Bruschetta és sajtattal töltött csirkemell recept Kanadából

Hozzávalók:
- 540 m kockára vágott paradicsom fokhagymával és olívaolajjal (megpucolva)
- 1-1 / 4 bögre Cracker Barrel Shredded Mozzarella sajt elosztva
- 1/4 bögre apróra vágott friss bazsalikom
- 120 dkg töltöttcsirke keverék
- 8 kis csontozatlan bőr nélküli csirkemell (kb. 900 dkg), 1/4-es vastagságú
- 1/3 bögre Kraft pirított piros paprika parmezán öltözettel
Elkészítés: Melegítse a sütőt 350 °-osra.
Keverje össze a paradicsomot, 1/2 bögre sajtot és bazsalikomot közepes tálban. Adja hozzá a keveréket, amivbel megtölti, majd keverje addig, amíg mind átnedvesedik.
Helyezze a csirkemelleket a vágódeszkára. Az egyik végén szorosan húzza fel a csirkemelleket kedvezve a kisebb végeken és húzza össze minden oldalon. Helyezze be a húsokat az összefogott résszel lefelé 13×9 hüvelykes sütőedénybe.
Süsse 40 percig, vagy amíg a csirke átpuhul. 40 percet (170 ° -on). Szórja rá a maradék sajtot; majd süsse további 5 percig vagy amíg a sajt szépen ráolvad.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.