Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.01.14. – 2019.01.20-ig

 

Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre 2019.01.14. – 2019.01.20-ig

 

Kos

FÖLD ELEM

Stabilan, két lábbal állsz a Földön különösen ezen a héten. Magabiztos leszel, aki túl lát a látszaton, az illúziókon. Szerencsére nemegyszerű téged becsapni és manipulálni.

Mozgatóelemed az anyagias dolgok és a pénz körül forognak forogni.

Tanács: Gondozz növényeket, virágokat.


 

Bika

SZÓRAKOZÁS

Rá fér a szórakozás végre a héten az Ikrekre. Mozdulj ki az unalmas, monton hétköznapok fogságából.

Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..


Ikrek

ILLÚZIÓ

Szükséged lesz tisztánlátásra. A lap arra hívja fel a figyelmedet, hogy van valami az életedben, ami hamis és ideje lenne fellebbenteni az illúzió fátylát!
Gondolkozz! Mely területen vannak problémák?….

Tanács: Mája, az illúzió Istennője inspirációt ad Neked, ha megkéred, hogy segítsen tisztán látni és lebbentse fel azt a “fátylat”.

 


Rák

ÖNRENDELKEZÉS

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.

Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindanzt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…..


 

Oroszlán

NEGATÍV ERŐK

Legyél a héten nagyon óvatos, mert a héten negatív erők munkálkodnak ellened. Talán már tapasztaltad az elmúlt időben, hogy nem minden úgy működik az életedben, ahogyan szeretnéd?

Tanács: Zuhanyzáskor képzeld el, hogy a víz lemossa rólad kívül és belül is a negatív erőket, rezgéseket, ami feketés – szürkés árnyalatú és a vízzel együtt eltávozik a lefolyóba.


 

 Szűz

NEVESS!

Mikor nevettél önfeledten, utoljára, szabadon? Mikor Tudtad, hogy a nevetés és a kacaj oldják a feszülstséget és stresszt?
Próbálj meg minden nap minimum fél órát arra fordítani, amiben örömödet leled!

Tanács: Laksmi Istennő üzenete: “Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.”


Mérleg

NEGATÍV ERŐK

Legyél a héten nagyon óvatos, mert a héten negatív erők munkálkodnak ellened. Talán már tapasztaltad az elmúlt időben, hogy nem minden úgy működik az életedben, ahogyan szeretnéd?

Tanács: Zuhanyzáskor képzeld el, hogy a víz lemossa rólad kívül és belül is a negatív erőket, rezgéseket, ami feketés – szürkés árnyalatú és a vízzel együtt eltávozik a lefolyóba.

 


 

Skorpió

 BOHÓCJELMEZ

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rednben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy felszabadulj a bohócjelmez mögül.
Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjajak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kigúnyolnak….. Végül a lapot égesd el..


Nyilas

HÁZIÁLLATOK

Szükséged lenne most valami vigaszra, megnyugvásra. Ezeket házi kedvencek segítségével tudod elérni a legkönnyebben. Simogass kutyát vagy macskát. Kiválóan le tudják nyugtatni az idegrendszert…..

Tanács: Add át magad a háziállatainak. Simogasd meg őket, foglalkozz velük. Szeretetük és szőrük érintése sokat segít a magányosoknak, lelkileg szenvedőknek….


Bak

FŐNIX MADÁR

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. Itt tartasz most sorsod fonalán.

Mindenkit érnek kisebb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjükk újra)az életet.

Tanács: Meditálj és hallgass mindig a belső hangra, felmrülő ötleteidre. Ezek lesznek alapjai életed új fejezetének….


 

Vízöntő

TŰZ ELEM

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események.
……

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.

 


 

Halak

MÁGIA

A csodálatos mágia benned van és körülötted, de vigyázz, nehogy visszaélj a tulajdonodban lévő különleges képesség erejével. Csak is nemes célra használd.

Tanács: Használj füstölőket, gyertyákat, illóolajokat, szobrokat, gyógynövényeket….

 

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük