Anyagi jóslás 2019. februárra boszorkányrúnákkal Yana Jósnőtől

Kos

A Kosok ebben a hónapban használják ki minden kapcsolataikat, mert ez hozza meg a sikert és az anyagi fellendülést, amihez köze lesz egy nő ismerősüknek is.

Bika

Február első fele nagyon jól fog indulni. Anyagi fellendülést látok, de a hónap második fele nagyon zavaros, gondok lesznek. Próbálják meg jobban beosztani a pénzüket és tényleg csak arra költsenek ebben a hónapban, ami fontos.

Ikrek

A hónap első fele nagyon zavaros. Az Ikrek csiééagjegyűek teljes erővel futnak a pénz után és keresik hozzá a munkákat. Nagy erővel próbálják megoldani a felmerült anyagi nehézséget. Az energiájuknak és kitartásuknak köszönhetően ez a rossz fejezet a hónap második felétől véget ér! (KITARTÁS minden Ikrek társamnak! 🙂 Hamarosan vége ennek a rossz fejezetnek.

Rák

Olyan munka fogja meghozni a gyumölcsét februárban, amit nagyon szeretnek csinálni a Rákok, nem pedig azért dolgoznak benne, mert muszáj. A második kő az Aratás boszorkányrúna, ami azt mutatja, hogy mindenért, amiért meg dolgoztak, amit az előbb írtam most bőségesen megtérül anyagi téren.

Oroszlán

Anyagi gondok nehezítik meg a hónap első felét. Hajlamosak lesznek az Oroszlánok kilátástalannak látni a helyzetet, pedig a családtagjaik vagy közeli ismrősök tudnak segíteni, csak kérni kell. Ez a csillagjegy nagyon határozott, öntörvényű, de tudjuk, hogy a szükség törvényt bont….

 Szűz

A Szűz csilagjegyűeknél sem indul jól a február. Nagyon át kell gondolniuk, hogy a pénzükből ebben a hónapban hogyan tudnak kijönni a legjobban és lesznek olyan dolgok, amik között választaniuk kell, hogy melyik fontosabb most, ebben a helyzetben.

Mérleg

Olyan munkát látok, amiben nem csak egyedül fognak tevékenykedni a Mérlegek és ez fogja meghozni most februárban a sikert, azaz az anyagi fellendülést. Ne adjátok fel, mert jó úton jártok! 

Skorpió

Kapcsolatok – befolyás által sikerül olyan kereseti lehetőséget kapni a Skorpióknak ebben a hónapban (lehet az akár mellékjövedelem), amit nagyon szeretnek csinálni és ebből lesz plusz bevételük e csilagjegy szülötteinek.

Nyilas

Minden bonyolult, nehezen indul ez a hónap, valamint az év. Ne egyedül akarj megoldani minden problémát, mert ott vannak a szeretteid (családtagok és közeli barátok), akik szívesen segítenek neked. Nem látok sajnos ebben a hónapban anyagi fellendülést, kivéve, ha segítséget kérsz.

Bak

Anyagi és munka téren a Bakok legyenek most nagyon határozottak, vegyék elő a férfiasabb oldalukat, álljanak a lábukra és ne hagyják magukat befolyásolni és csak adni és adni kölcsön a családtagjaiknak, mert nem biztos, hogy mostanában vissza is kapják…..


Vízöntő

Ha nem lesznek a hónap első felén nagyon óvatosak, akkor egy fontos kereseti forrás megszűnhet. (Bízom benne, hogy időben szóltam figyelmeztetésként!) Az előzőből pedig az fog adódni, hogy nagyobb gondok lesznek, útelágazás elé kerülnek a Vízöntők.

Halak

Szinte állandóan egy jól fizető munkán fogják törni a fejüket a Halak most februárban, de még nem látják tisztán, hogy mit és hogyan tegyenek az ügy érdekében. Anyagi téren pedig most se előrelépés, se hátra a fent említett munka megtervezése miatt.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, (Yana Jósnő)

Nem érhető el leírás a fényképhez.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük