Jamaikai marhahúsos húsgombóc

Hozzávalók:

  • 1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
  • 1/2 közepes pirospaprika apróra vágva
  • olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 450 dkg darált, friss sertéshús
  • 450 dkg őrölt marhahús
  • 1/2 bögre panko zsemlemorzsa
  • 2 nagy tojás felverve
  • 1/4 bögre tej
  • 1/4 bögre ananászlé
  • 1/4 bögre apróra vágott koriander
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál Worcestershire mártás
  • 3 evőkanál Jamaicai marhahúsos fűszer
  • 1 teáskanál só
  • főrölt ekete bors ízlés szerint
  • 1 bögre Spicy Caribbean Jerk Marinade(csípős Carib marha pác) és szósz

Elkészítés: Melegítse elő a sütőt 375 ° F-ra és tegye fel a sütőlapot alumínium fóliával és sütőpermettel permetezze meg (Amiben olaj van. Ha nincs otthon ilyene, akkor vékonyan épp csak kicsit kenje be olajjal.- szerk.megjegyzés).

Pirítsa meg a tűzhelyen a kockára vágott hagymát és pirospaprikát egy evőkanál olajban egészen addíg, amíg áttetsző, üveges lesz. Tegye bele az összetört/darált fokhagymát és keverés közben főzze további 2 percig. Tegye félre, hogy kissé lehűljön.

Egy közepes tálban keverje keverjük össze a pácolt zöldségeket, darált sertéshúst, darált marhahúst, zsemlemorzsát, felvert tojást, tejet, ananászlevet, lime levét, Worcestershire mártást, marhás fűszerkeveréket, sót és fekete borsot. Használja a kezét, amíg össze nem keveredik.

Formázzon közepes méretű (harapásnyi) golyókat és tegye a sütőlapra (vagy tepsibe).

Süsse 375 ° F-on 20 percig, majt tegye naobb lángra a gázt, 425 ° F-ra és süsse további 10 percig vagy amíg meg nem pirul.

Tálalja a fűszeres karibi mártással.

Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Yana Boszorkány Jósnő

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg
Evita Asztrológus Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük