Portugál sült krumpli

HOZZÁVALÓK:

  • 3 bögre víz
  • 3 evőkanál vörösborecet
  • 4 evőkanál füstölt paprika
  • 1 1/2 teáskanál só
  • 1 1/2 teáskanál granulált fehér cukor (vagy kristálycukor)
  • 1 1/2 evőkanál frissen őrölt fekete bors
  • 1 1/2 közepes vöröshagyma apróra vágva
  • 1 1/2 nagy paradicsom kimagozva és apróra vágva
  • 4 evőkanál apróra vágott friss petrezselyem
  • 6 nagy sütéshez való burgonya megpucolva és 2 cm-es darabokra vágva
  • kb. 1 kg füstölt kolbász vékony karikáklra szeletelve

Elkészítés:

  1. Melegítse elő a sütőt 375 °-osra.
  2. Öntsön vizet pörköléshez egy serpenyőbe. Öntse hozzá azecetet. Szóra bele a paprikát és a cukrot, majd keverje össze csomómentesre. Adja hozzá a sót, borsot, hagymát, paradicsomot, petrezselymet, burgonyát és a kolbászot. Miután bele tette ezeket, jól keverje össze.
  3. Süsse fedetlenül 1 – 1/2 – 2 órát. Keverje össze párszor főzés közben.

Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő és Tanító)

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem   tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! 
HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

A képen a következők lehetnek: 1 személy


Evita Asztológus Jósnő
A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg
Melinda Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük