Hozzávalók:
- 3 bögre liszt

- 1/2 bögre kristálycukor
- 1 csipet só
- 3 teáskanál sütőpor
- 4 tojás
- 8 evőkanál olvasztott vah
- 1 tojás a kenéshez
Elkészítés: Melegítse elő a sütőt 375°-osra.
Egy elektromos mixerbe tegye bele a lisztet, cukrot, sót és a sütőport és keverje össze, amíg egyenletes lesz.
Keverje össze a tojást és az olvasztott vajat addig, amíg a tojás és a vaj teljesen egybe vegyülnek.
Enyhén kenje ki a tepsit.
Egyszerre körülbelül 2 evőkanál tésztát használva tekerje a tésztát különböző kör alakúakra és helyezze mindegyiket a tepsire.
Vegye elő az ötödik tojást és kenőecsettel kenjen be a sütik tetejét.
Süsse 20–25 percig, amíg a sütik aranybarna színűek lesznek.
Miután elkészültek, vegye ki a sütőből és hagyja hűlni körülbelül 20-30 percig és tálalja
Ezeket műanyag fedeles ételtartókban tárolják és így sok hétig eláll.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

