Hozzávalók:
- 3 kg sertéshús
- 2 kg ananász kockára vágva
- 2 db. apróra vágott vöröshagyma
- 3 evőkanál paradicsomszósz
- 3 gerezd fokhagyma
- olívaolaj (ízlés szerint)
Hozzávalók a fűszerezéshez:
- 1 babérlevél
- 1 pohár fehérbor
- 2 evőkanál enyhe piros paprika mártással
- fekete bors ízlés szerint
- só ízlés szerint
- szerecsendió ízlés szerint
Elkészítés: Egy tálban tegye bele az összes hozzávalót a fűszerekkel együtt és jól keverje össze és pácolja meg a sertésszeleteket.
Egy serpenyőbe öntsön olívaolajat, a vöröshagymát és a fokhagymát és pirítsa meg egy kicsit, majd adja hozzá a paradicsomszószot és a karajt a korábban elkészített fűszerezéshez, amíg főtt.
Ezután vékony szeletet vágjon le a húsról, helyezze – és igazítsa el egy tepsiben felváltva az ananásszal.
Dörzsölje át a fűszerekkel karajt és süsse a sütőben kb. 35 percig 180 ° C-on vagy 350 ° F-on.
Tálalja sült burgonyával.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.
Leave a Reply