Portugál “kókusz csók” desszert

Hozzávalók kb. 22 db-hoz:

  • 1 sűrített tej
  • 2 bögre apróra vágott kókuszdió (kókuszreszelék)
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál apróra vágott kókuszdiót (kókuszreszelék) a díszítéshez

Elkészítés:


Tegye a vajat és a sűrített tejet egy serpenyőbe és forralja fel.
Fokozatosan adja hozzá az aprított kókuszdiót (kókuszreszeléket) az edénybe.
Közvetlenül mielőtt a kókusz barnulni kezd, azonnal kapcsolja ki a gáz alatta és vegyen ki mindent a serpenyőből egy tálba.
Hagyja egy percig lehűlni, majd formáljon golyókat.
Díszítse apróra vágott kókuszdióval (kókuszreszelékkel).

Jó étvágyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána (Yana Jósnő)

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.



Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük