Hozzávalók:

- 3 bögre liszt
- 3 teáskanál gyors növekedésű élesztő
- 2 teáskanál granulált cukor
- 1 teáskanál só
- 1,5 bögre meleg víz
- töltelékhez: csokoládés mogyoró (pl. Nutella) és/vagy dióval megszórva.
Elkészítés:
Keverje össze a lisztet, a sót, a cukrot és az élesztőt egy nagy tálban.
Készítsen egy lyukat a közepén és a kezével keverve kezdje lassan öntse hozzá a vizet.
Folytassa a keverést mindaddig, amíg lágy, nem ragadós tésztát nem kap (adjon hozzá még lisztet, ha szükséges).
Takarja le a tésztát konyharuhával és hagyja pihenni 15 percig.
Vegyen ki mandarin gerezd méretű darabokat a tésztából és tegye ki őket egy lisztezet felületre.
Tegyen rá 1 evőkanál csokoládés mogyorót és 4-5 darab diót a tészta felére.
Az oldalakat enyhén vizezze be és hajtsafélbe a tésztát (a víz segít, hogy a szélek összeragadjanak),
Süsse mindkét oldalon olajmentes, nem tapadós serpenyőn.
Azonnal tálalja.
Jó étvágyat!
Ford. és szerk.: Somogyi Diána
Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.