Tradicionális új zélandi cukros fatörzs süti – sütés nélkül

Hozzávalók:

  • 125 dkg vaj
  • 180 dkg gyümölcscukor, ami nálunk kb. a habos gumicokroknak felelnek meg (nem egészen „nyúlós” cukorka – különféle színben és ízben készültek)
  • 1,2 bögre sűrített tej
  • 250 dkg törött keksz vagy daráltkeksz
  • kókuszreszelék

Elkészítés: Olvassza meg a vajat, keverje hozzá a sűrített tejet és hűtse le.
Keverje hozzá a négybe vágott gyümölcscukrokat és törött kekszt.
Gyúrja össze fatörzs alakúra és szórja be kókuszreszerékkel.
Tárolható.

Jó étvégyat!

Ford. és szerk.: Somogyi Diána


Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés? Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük