Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenete a hétre (2020.11.16 – 2020.11.22-ig)

Kos

Szórakozás

Rá fér a szórakozás végre a héten a Kosokra. Mozdulj ki az unalmas, monoton hétköznapok fogságából.Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..


Bika

Feng Shui

Figyelj jobban oda az otthonodra és a munkahelyedre! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretnél lenni, ha vágysz a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….

Tanács: Helyezd el úgy az ágyad (feng shui szerint), hogy alváskor a fejed északi irányba nézzen.

Vegyél kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat stb.


Ikrek

Kreativitás

Új ötletek, tervek és ihlet van kibontakozóban. Tele vagy kreatív képességekkel és arra hívja fel a lap a figyelmet, hogy ne pazarold el a tehetséged!

Tanács: Kérj segítséget, ha bizonytalan vagy! Keress fel tanácsadót, vagy egy szál gyertya gyújtásával fordulj a kreativitás Istennőjéhez, Ixchel-hez inspirációért.


Rák

Negatív kapcsolatok

Rakj rendet a kapcsolataid között! Nem minden ember olyan a környezetedben, mint amilyennek mutatja magát. Tudod, hogy az éremnek is két oldala van. Most arra kérlek, hogy vedd észre az érme hátulját, s lebbentsd fel az illúzió fátylát! ……

Tanács: Gyújts meg egy szál gyertyát és lazíts! Mondd ki háromszor Koatlikue Istennő nevét, s hívd magadhoz, hogy segítsen neked tanácsot, sugallatot adni a kapcsolatai terén….


Oroszlán

Segít magadon

Ne várd, hogy majd jön valaki és mindent megold helyetted, amihez nincs kedved vagy úgy gondolod, hogy képtelen vagy egyedül megcsinálni.Lépj a tettek mezejére!…..

Tanács: Segíts tehát Önmagadon és a választott célhoz legjobban illő Arkangyalt válaszd, aki segít neked véghezvinni a terveidet….


Szűz

Remény

Nem minden olyan szörnyű, mint amilyennek látszik. Minden éjszaka elmúlik és eljön a vigaszt nyújtó új nap. Persze ez is csupán bölcsesség, de hidd el, hogy így van ez a valóságban is.Meríts erőt az élet apróbb csodáiból is…..

Tanács: Írd fel listaszerűen egy papírra, mik azok a dolgok az életedben, amik boldoggá tesznek és azokat a vágyakat, amiket el akarsz érni. A lapot hagyd jól látható helyen, ahol minden nap megpillantható…..


Mérleg

Cselekedj!

Ne halogasd tovább a teendőid! Ideje végre cselekedni. Ne csak tervezd és beszélj a dolgokról, hanem vedd végre a kezedbe az irányítást!Cselekedj, különben hamarosan a körmödre ég a munka; nem beszélve arról, hogy a halogatás miatt lecsúszhatsz a számodra fontos dologról.

Tanács: Rendszerezd egy papírlapra írva a munkáid. Kezd a legsürgősebbekkel és a lapot hagyja olyan helyen, ahol a nap folyamán gyakran rávetődik a tekinteted. Ez ösztönözni fog téged.


Skorpió

Ne félj!

Félelemmel nem mész semmire, sőt jobban beleragadsz a jelenlegi helyzetbe!Tudtad, hogy félelmeink 99 %-a alaptalan? Van, amikor egyszerűen a félelemtől rettegünk.

Tanács: Ha bizonyos helyzettől, szituációtól tartasz, gondolj másképp az eseményre, de csak is pozitívan lásd a lelki szemeid előtt stb.


Nyilas

Megbocsátás

A harag rossz tanácsadó; senkinek semmi előnye nem származik belőle. A harag ráadásul negatív rezgéseket vonz maga után.Akkor is, ha megbántottak, ha megaláztak, ha elhagytak, ha kibeszéltek a hátad mögött….. akkor is idővel el kell jutnod addig a pontig, amikor a megbocsátás vár.

Tanács: Gondolj arra a személyre, akire haragszol, mint ha előtted állna. Mondd neki, hogy megbocsátasz, nem haragszol. Nagyon nehéz lesz eleinte ezt megtenni őszintén még gondolatban is…


Bak

Változások

Az élet folytonos körforgásból áll. Születés, élet, halál, s újjászületés, ahogy az évszakok és nappalok váltakozása. A változások mindig magukkal visznek egy darabot, amit veszteségnek hívunk, de rendszerint a veszteségek helyére mindig új dolgokat kapunk…..

Tanács: Oya, a változás indiai Istennője erőt ad átvészelni az új, szokatlan szituációkat és feldolgozni a szükségszerű elengedéseket.


Vízöntő

Feng Shui

Figyelj jobban oda az otthonodra és a munkahelyedre! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretnél lenni, ha vágysz a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….

Tanács: Helyezd el úgy az ágyad (feng shui szerint), hogy alváskor a fejed északi irányba nézzen.Vegyél kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat stb.


Halak

Főnix madár

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. Itt tartasz most sorsod fonalán.Mindenkit érnek kisebb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjük újra) az életet.

Tanács: Meditálj és hallgass mindig a belső hangra, felmerülő ötleteidre. Ezek lesznek alapjai életed új fejezetének….

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük