Riport Iva Jósnővel – Első rész

Riporter: Mennyi idős voltál, amikor elkezdett érdekelni a jóslás és ezotéria világa? Akkor el is kezdtél jóslást

Lehet, hogy egy kép erről: Barbara Ivicsics

tanulni?


Barbara: 35 évesen egy auratisztítás után kezdődtek előjönni a képességeim, ahogy nyílt a harmadikszemem. Ekkortól varázsolt el a spiritualitás és a kártya. Igen, hajtott, hogy minnél többet tudjak a kártya rejtelmeiről. 


Riporter: Melyik területeken tudsz a leghatásosabban segíteni a klienseknek?


Barbara: Párkapcsolatokban, pénzügyekben és életük problémáinak megoldásában. 


Riporter: Vannak öröklött képességeid? 


Barbara: Igen, bár én nem öröklöttnek mondanám, hanem előző életeimből hozott tudásnak, mert nem tudok róla, hogy bárkinek is lett volna ilyen képessége, hogy jövőbelátás, túlvilággal való kommunikálás vagy Égi energia csatornája a családomban. 


Riporter: Elmesélnél egy-két történetet a munkád során, amik nagyon megmaradtak benned? 


Barbara: 32 éves koromban a családom részéről ért egy kellemetlen atrocitás, ekkor csak kimondtam a véleményem róluk és a jövőről. Tízz év múlva, ahogy kimondtam úgy történt! Akkor hihetetlenül megdöbbentem. Ez jó példa arra, hogy amikor még nem tudtam a képességeiről, már akkor is működött a jövőbelátásom ilyen hosszú távra. 


Minden auratisztítás emlékezetes, mert egy kicsererélt ember lesz a résztvevőből. Feszült, gondokkal teli, ideges, reményvesztett ügyfél fél óra után mosolygósósan, megszépülve, reménnyel telten néz a jövőbe. Ez számomra hihetetlen jó érzés, hogy ennek részese, segítője lehetek! 


Még egy kis szösszenet….. Folyamatosan jönnek elő a képességeim, ahogy készen állok rá. Egy ilyen alkalom volt, amikor egy hölgy eljőtt Angyalkommunikációra, ahol csatornája vagyok az Égieknek és kéréseket lehet felteni az angyaloknak. A hölgy megkérdezte, hogy elhunyt anyukájától is kérdezhet? Eddig még akkor ilyet nem csináltam. Azt mondtam, próbáljuk meg. Ezután jött a döbbenet. Azokat a szavakat mondtam, amit anyukája a halálos ágyán! Azóta is jár hozzám, ha gondjai vannak. 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Jóslás, auratisztítás és médiumi képesség Iva Jósnő 20 évẹ ezotériával. fo ingát és pálcát használok. Árak online munkákról: -30 perces gyógyulást elÅsegítő kvantumenergia: 8000 Ft -30 perces médiumi segítség az Angyaloktól: 5000 Ft -30 perces jóslás: 4000 Ft -auratisztítás: 5000 Ft -pénzbevonzás 8000 Ft Tel.:06 90/188 345 +777-es mellék (Hívás díja: 460 Ft/perc) ElérhetÅ‘ vagyok minden nap 0:00- 24:000 óráig. E-MAIL:AFENYKULDOTEKO1@GMAIL.COM FENYKULDOT”
Iva Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük