Riport Iva Jósnővel – Második rész

Riporter: Babonás vagy? Ha igen, mennyire, mikre szoktál odafigyelni? 

Lehet, hogy egy kép erről: Barbara Ivicsics


Iva Jósnő: Nem! De A fekete macska és a péntek 13… mindig szerencsét hoztak! 


Riporter: A jóslást és a többi spirituális munkáid hogyan éled meg az életedben, hogy érzed, áldás vagy inkább átok a képességed?
Iva Jósnő: Minden képességem áldásként élem meg! Ahol csak tudok, segítek és alkalmazom a képességeim… a magánéletében is.


Riporter: Tudom, hogy te is hiszel a mágiában. Szoktál használni mágiákat magadnak is?
Iva Jósnő: Igen; persze, hiszen ezért kaptam meg a képességeim, megannyi életen át hoztam a mostani életembe is magammal, amikor megszülettem, az emberiség megsegítésére! 


Riporter: Hiszel a csodákban? Tapasztaltál is meg esetleg?
Iva Jósnő: Igen, hiszek a csodákban. Mindennap itt vannak körülöttünk, csak meg kell tanulnunk, észre venni. A legnagyobb csoda, hogy most itt lehetek veletek! 6 éve strokeom volt, teljesen lebénultam, a zárójelentésem szerint, úgy maradok! Ehhez képest teljes életet élek és segítek másokat. Ez mi más, ha nem CSODA!?


Riporter: Mi az, amit üzennél az olvasóknak, mik azok a képességeid, erősségeid, amikkel/amikben a legjobban tudsz nekik segíteni?
Iva Jósnő: A kártya és a jövőbelátásom segíti a hozzám fordulót, a problémáinak megoldásában. Legyen az párkapcsolati, anyagi, munkahelyi vagy bármi amiben tanácsot kérnek. Az Auratisztítással egy új élet felé vezető úton inditom el a segítségre szorulót. Médiumi képességeim segítik a hozzám fordulót, hogy kapcsolatba léphessen a szellem világgal és segítséget kérjen. 

Iva Jósnő: Ejtenék egy pár szót a Kvantumenergia átadásáról, ami a szíves csücske. Ennek az energiának a csatornája vagyok, amit lekérek, ez kapcsolódik a kezelt személy energiarendszeréhez és hihetetlen gyors öngyógyító folyamatokat indít el. Nagyon érdekes. Egy csoportos közvetítésen mindenkinek más valamilyen fájt és kb. 15 perc múlva arról számoltak be a résztvevők, hogy elmúlt minden fájdalmuk. Mert az energia ott hat, ahol szükségünk van rá. Természetesen nagyobb problémák gyógyulását rendszeres kezeléssel lehet elérni. Több féle módszert ismerek, de a saját magam Kvantumenergia kezelésével tudtam felépülni a stroke-ból orvosi segítség nélkül. MÉRHETETLEN EGYSZERŰ ÉS UGYAN ILYEN CSODÁS HATÁSÚ TECHNIKA. 

Riporot készítette és szerkesztette: Somogyi Diána

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Jóslás, auratisztítás és médiumi képesség Iva Jósnő 20 évẹ ezotériával. fo ingát és pálcát használok. Árak online munkákról: -30 perces gyógyulást elÅsegítő kvantumenergia: 8000 Ft -30 perces médiumi segítség az Angyaloktól: 5000 Ft -30 perces jóslás: 4000 Ft -auratisztítás: 5000 Ft -pénzbevonzás 8000 Ft Tel.:06 90/188 345 +777-es mellék (Hívás díja: 460 Ft/perc) ElérhetÅ‘ vagyok minden nap 0:00- 24:000 óráig. E-MAIL:AFENYKULDOTEKO1@GMAIL.COM FENYKULDOT”
Iva Jósnő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük