Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyáimi üzenetei a hétre- 2021.07.19 – 2021.07.25- ig

Kos

Rossz út

Eltévedtél. Feded fel újra a helyes utat és valld be magadnak őszintén, hogy az életedben valami nem úgy működik, ahogyan azt elképzelted. Térj rá a helyes ösvényre és hagyd a hátad mögött a rögös, téves utat.…..

Tanács: Meditálj a lelki békéd érdekében.


Bika

Spiritualitás

Nem vagy átlagos. Kiválóan működnek a megérzéseid és álmaidban is kaphatsz figyelmeztető, vagy segítő jeleket, s üzeneteket a héten. Hagyatkozz mindig a belső megérzéseidre…..

Tanács: Vegyél- vagy kölcsönözz

ki ezoterikus vagy spirituális könyveket.- Keress tanítót/vagy mestert…..


Ikrek

Lazíts!

Észrevetted, hogy lemerülőben vagy? A lap üzenete, hogy pihend ki magad!Tedd félre a munkát és teendőid, míg sikerül ellazulnod, pihenned. Ahogy az elem, úgy fogy belőled az energia. Ideje új erőre kapnod.

Tanács: Olvass könyvet, amennyiben szeretsz olvasni és kikapcsol. Kényeztesd közben magad a kádban illóolajjal.


Rák

Szép vagy

Ne a hibáidat lásd mindig magadban és magadon! A Nagy Istennő és Isten szeretett gyermeke vagy. Az Égiek szeretnék, hogy tudd: Senki sem tökéletes!

Tanács: Agykontroll! Naponta mondd ki lehetőleg többször (minimum háromszor egymás után), hogy “Minden szemszögből szép vagy.


Oroszlán

Öröm

Mindig adsz, segítesz, s alig jut időd önmagaddal foglalkozni. Nemes és gyönyörű dolog az adakozás, ám az önfeláldozásnak senki sem veszi hasznát. Ha nem állítod meg ezt a mókuskereket, akkor elfogy az energiád…..

Tanács: Tegyél valamit pusztán csak azért, mert örömet okoz neked.


Szűz

Adj önzetlenül!

Jó érzés kapni, de adni is felemelő úgy, hogy nem vársz érte cserébe semmit. Próbáld ki, hogy milyen önzetlenül adni, vagy tenni valami jót, amivel másnak örömet szerzel.…..

Tanács: Az Angyalok örömmel segítenek Neked, csak kérned kell. Kérj jól, a megfelelő Angyalt hívd név szerint.


Mérleg

Megbocsátás

A harag rossz tanácsadó; senkinek semmi előnye nem származik belőle. A harag ráadásul negatív rezgéseket vonz maga után.Akkor is, ha megbántottak, ha megaláztak, ha elhagytak, ha kibeszéltek a hátad mögött….. akkor is idővel el kell jutnod addig a pontig, amikor a megbocsátás vár.

Tanács: Gondolj arra a személyre, akire haragszol, mint ha előtted állna. Mondd neki, hogy megbocsátasz, nem haragszol. Nagyon nehéz lesz eleinte ezt megtenni őszintén még gondolatban is…..


Skorpió

Cselekedj!

Ne halogasd tovább a teendőid! Ideje végre cselekedni. Ne csak tervezd és beszélj a dolgokról, hanem vedd végre a kezedbe az irányítást! Cselekedj, különben hamarosan a körmödre ég a munka; nem beszélve arról, hogy a halogatás miatt lecsúszhatsz a számodra fontos dologról.

Tanács: Rendszerezd egy papírlapra írva a munkáid. Kezd a legsürgősebbekkel és a lapot hagyja olyan helyen, ahol a nap folyamán gyakran rávetődik a tekinteted. Ez ösztönözni fog téged.


Nyilas

Tűz Elem

Szenvedélytől túlfűtött hét elé nézel. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat, mert ebben az időszakban hajlamosabb leszel a dühre, haragra, ha nem a tetteid szerint zajlanak az események…….

Tanács: Szobád/lakásod déli irányában égess piros vagy narancssárga gyertyákat vagy mécseseket és kérd a Tűz Elementált, hogy segítsen egyensúlyban tartani a Tűz Elemet az életedben.


Bak

Mágia

A csodálatos mágia benned van és körülötted, de vigyázz, nehogy visszaélj a tulajdonodban lévő különleges képesség erejével. Csak is nemes célra használd.

Tanács: Használj füstölőket, gyertyákat, illóolajokat, szobrokat, gyógynövényeket….


Vízöntő

Túl sok a teher

Hatalmas a szíved, sokat gondoskodsz másokról, de eljött az idő, hogy meghúzzál bizonyos határokat! Nem cipelheted életed végéig szeretteid problémáit sajátodként a válladon. Túl nagy a nyomás és a teher….

Tanács: Tanulj meg nemet mondani! Akármilyen nehéz, mondj nemet a kérésekre….


Halak

Főnix madár

Az élet folytonos körforgás, soha nincs megállás. Újjászületés, élet, halál, újjászületés stb. Itt tartasz most sorsod fonalán.Mindenkit érnek kisebb – nagyobb veszteségek, s ilyenkor pihenőt tartunk….. Kell az idő a regenerálódáshoz, hogy új tervek, új célok, új vágyak szülessenek….. A sebek idővel gyógyulnak, s mint a Főnix madár, a hamvakból új életre kelünk, s folytatjuk (vagy kezdjük újra) az életet.

Tanács: Meditálj és hallgass mindig a belső hangra, felmerülő ötleteidre. Ezek lesznek alapjai életed új fejezetének….

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük