Yana Jósnő Spirituális Tanácsadó kártyái üzenetei a hétre- 2021.10.25 – 2021.10.31 -ig

Kos

Meditáció

Lazíts! Keress egy csendes helyet vagy zugot, ahol nyugodtan meditálhatsz.Szabadulj meg a gondoktól, amik nyomasztanak. Tisztítsd ki végre a gondolataidat!….

Tanács: Lélegezz mélyeket és képzeld el, hogy tisztító fehér fény áramlik a testedbe….


Bika

Ne félj!

Félelemmel nem mész semmire, sőt jobban beleragadsz a jelenlegi helyzetbe!Tudtad, hogy félelmeink 99 %-a alaptalan? Van, amikor egyszerűen a félelemtől rettegünk.

Tanács: Ha bizonyos helyzettől, szituációtól tartasz, gondolj másképp az eseményre, de csak is pozitívan lásd a lelki szemeid előtt stb.

Ikrek


Szórakozás

Rá fér a szórakozás végre a héten az Ikrekre. Mozdulj ki az unalmas, monoton hétköznapok fogságából. Táncolj, énekelj, ha jól esik. Érezd jól magát, s ne törődj ezúttal másokkal, akik rosszindulattal és irigységgel vannak irántad.

Tanács: Spirituális szemszögből nézve Hathor Istennőt kérheted, hogy segítsen, aki a Szórakozás Istennője…..


Rák


Csillámpor

Ragyogó, fényes csillámpor árad feléd a héten. Fortuna Istennő a védelmébe fog venni és elküldi a feléd a siker és a szerencse csillámporát. Ragyogj! Az elkövetkezendő időben nincs mitől tartanod.

Tanács: Míg a siker mámorában úszol, ne hanyagold el a szeretteid….

Oroszlán


Gyógyulás


A lap felmerülő problémára utal, ami lehet lelki- vagy fizikai eredetű is.
Az Oroszlán csillagjegyűek szenvedhetnek a hét folyamán kínzó kór miatt, valamint lélekben megbújó lelki sebek miatt is és fájdalmat éreznek. Figyelj jobban oda az egészségedre, ha Oroszlán a horoszkópod!

Tanács: Hívd Rafael Arkangyalt egy szál zöld gyertya segítségével. Segíteni fog a gyógyulásban, ha kéred. Ne felejts el köszönetet mondani a végén.


 Szűz

Önrendelkezés

Az elnyomottak lapja, akiknek szavuk alig hallatszik ki a tömegből, akik elbújnak a sarokban, akik meghunyászkodnak, nem állnak ki saját érdekeik és véleményük mellett.Ne add fel önmagad! Mindnyájunknak jogunkban áll kibontakoztatni mindazt, ami bennünk rejlik! Ne félj megszólalni és kifejteni a véleményed…..

Tanács: Használd az agykontroll csodálatos erejét és a tükrös gyakorlatot….. (Mondd el a választott megerősítést, mondatot a tükör előtt)…..

Mérleg


Életmódváltás

Ez a lap azt sugallja, hogy nem teszel meg mindent az egészségedért. Pontosabban kifejezve keveset teszel az egészséged érdekében; hajlandó vagy elhanyagolni magad. Egyél több gyümölcsöt, minimum napi egy almát, kerüld a zsíros ételeket, amik tele vannak koleszterinnel…. Igyál napi 2-3 l vizet, ásványvizet vagy gyümölcsleveket….

Tanács: Nézesd meg a koleszterinszinted.Tarts tisztítókúrát.


  Skorpió

Bohócjelmez

Érzed a nyomást? Érzed, hogy nincs minden rendben? Ez nem Te vagy! Vesd le magadról a bohóc maskarát! Ideje végre, hogy felszabadulj a bohócjelmez mögül.Nem tűrheted tovább, hogy kihasználjanak….

Tanács: Írd fel egy papírra, hogy mik azok, amik sértést hoztak az életedbe, mi az, amit mások esetleg kigúnyolnak….. Végül a lapot égesd el.

Nyilas


Keresztutak

Életednek ebben a szakaszában vagy mondhatjuk, hogy ebben a fejezetében útelágazásokhoz értél. Döntened kell! Nem halaszthatod már sokáig a dolgot. Gondold át, hogy milyen területen akadtál el…..

Tanács: Hekaté a Keresztutak Istennője is segíteni tud neked a döntéshozatalban, csak kérned kell.


Bak

Föld Elem


Stabilan, két lábbal állsz a Földön különösen ezen a héten. Magabiztos leszel, aki túllát a látszaton, az illúziókon. Szerencsére nem egyszerű téged becsapni és manipulálni.
Mozgatóelemed az anyagias dolgok és a pénz körül forognak forogni.

Tanács: Gondozz növényeket, virágokat……

VízöntőFeng Shui

Figyelj jobban oda az otthonodra és a munkahelyedre! Ideje rendet tenni és néhány dolgon változtatni, ha újra sikeresebb szeretnél lenni, ha vágysz a családi békére, a harmóniára és pozitív energiákra….

Tanács: Helyezd el úgy az ágyad (feng shui szerint), hogy alváskor a fejed északi irányba nézzen.Vegyél kellemes hangú csengőt, szélcsengőt, amik vonzzák a pozitív csí-ket, azaz a pozitív energiákat stb.

 Halak

Elengedés

Minden elengedés fájdalmas, de idővel szükségszerű. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy Nálad is eljött az elengedés ideje! Nehéz, de túl kell lépni. De ne feledd! Soha nem vagy egyedül!….

Tanács: Írd fel egy falevélre az elengedés tárgyát, nevét és akaszd fel, vagy szúrd egy faágra. Várd meg, míg elfújja a szél.

Írta és szerk.: Somogyi Diána, Yana Jósnő

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük