Erősítsd meg mágnes meződet

Erősítsd meg mágneses meződet!

 

Ha valami nem úgy sikerül, ahogy korábban elterveztük, gyakran hibáztatunk érte másokat, holott lehet, hogy
egyszerűen csak arról van szó, hogy saját mágneses mezőnk gyengült le, s nem tudtuk magunkhoz vonzani vágyunkat.

Az embert is, mint minden más élőlényt a Földön egy mágnes energiaburok vesz körül, ami elveszítheti erejét, ha nem figyelünk rá kellőképpen. Ezek a mágneses erők az egész testben áramlanak a fejtetőtől egészen a talpakig.

Néhány egyszerű gyakorlattal és pozitív hozzáállással megerősíthetjük saját mágneses mezőnket, ezáltal magunkhoz vonzhatunk mindent, amit szeretnénk.

Ha úgy érzed, elveszítetted mágnességedet és kisugárzásod már nem ragyog teljes fényében, akkor próbáld meg visszaállítani az egyensúlyt az önhipnózis és meditáció segítségével. Hatásos módszer az is, ha fejedet észak felé fordítva alszol.

Fontos, hogy átprogramozd gondolkodásmódodat! Töröld a szókincsedből a negatív szavakat és mondatokat, mint például,: „Ez nem fog menni.”, „Erre képtelen vagyok…” , „Úgysem fog sikerülni…”, „Én nem vagyok elég jó…”. Ezek a negatívumok idővel beivódnak a tudatalattiba és gátakat szabnak az életedben. Nem kell csodálkozni, ha nem sikerül semmi vagy nem érzed magad elég okosnak, szépnek, csinosnak, amíg ezekkel a káros sugárzásokkal mérgezed magad. Mondd inkább azt, hogy „Igenis meg tudom csinálni!”, „Szép vagyok”, “Értékes és okos vagyok, “Szerethető vagyok” stb. Ha pozitívan állsz hozzá az élthez, ugyanazokat a kellemes dolgokat fogod magadhoz vonzani, melyeket Te teremtettél meg, hiszem minden kimondott mondatunk, szavunk útra kel az univerzumba és megtalálja a magának megfelelő helyet, ahol „megteremtődik.” Olyan ez, mint maga a mágia. Gondolatainkkal segíthetünk egy-egy varázslat sikerességen, persze nem hiányozhat a szándék, akarat sem.

Fel lehet töltődni könnyedén távol a város zajaitól és szmogtól is vidéken, vagy folyóparton, tengerparton. „Vissza a természethez.”- mondják a természetgyógyászok és mennyire igazuk van! Testünknek és lelkünknek is szüksége van időnként a természet gyógyító erejére. Erősítsd meg mágneses meződet, hogy még vonzóbb, sikeresebb és elbűvölőbb legyél!

 

[easy_sign_up title=”Your Title Here” phone=”1″ fnln=”1″ esu_label=”A unique identifier for your form” esu_class=”your-class-here”]

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük