Védekezés az energiavámpírok ellen


Hogyan kezeljük az energiavámpírokat?  

 

Szinte naponta kerülünk lelki támadások áldozataivá és nem is tudunk róla, pedig észrevehető jeleket produkál szervezetünk. Jelentkezhet étvágytalanság, fáradékonyság, hányás, erőtlenség, energiahiány, depresszió, a szokásosnál nagyobb alvásigény, a bőr természetellenes sárgasága, izomrángások, gyakori fejfájás, rémálmok vagy álmatlanság, hőhullámok éjszaka, végtagmerevségek, kóros soványság, szív-, nyak,- és vesefájdalmak, erőtlenség, potenciazavarok, hallucináció, szokatlan hangok hallása, lobbanékonyság, koncentráció hiánya és a folyamatosan megjelenő balszerencsék áradata.

 

Ezek a támadások többsége telepátia útján ér el bennünket, leggyakrabban álmunkban, mert akkor vagyunk a legsebezhetőbbek. Ám valamikor áldozatokká válhatunk napközben is. Vannak emberek, akik akarva vagy akaratlanul kiszívják energiáinkat, őket nevezzük energiavámpíroknak. Egyesek még csak nem is tudják mit tesznek, amikor feszültséget keltve, veszekedést produkálva, feszültséget okozva, véget nem érő panaszkodásukkal…
ártanak másoknak.

 
Kerültetek már olyan helyzetbe, hogy ismerőssel vagy idegennek folytattatok beszélgetést és megmagyarázhatatlanul elfáradtatok közben, mintha a belső akumlátorotok lemerült volna? Nem tudtátok az okát, de szerettetek volna minél előbb megszabadulni az illető társaságától? Ez is egy tipikus esete a lelki támadásnak, de lehet védekezni ellenük!

 

Ha sikerült felismerned a támadásod okozóját, megakadályozhatod, hogy elszívja az energiáidat. Az egyik legegyszerűbb módja, ha egy fényesen ragyogó, fehér energiaburkot képzelsz el magad köré; ez meg fog óvni. A másik egyszerű lépés, ha nem nézel az energiavámpír szemébe! Tekinteted helyezd a homlokára, a két szemöldök közé, ahol a harmadik szem (csakra) található.

 

Viszont akkor is megvédheted magad, ha nem tudod ki és miért okozza a támadás! Amikor úgy érzed, a felsorolt betegségekből több is vonatkozik Rád, lehetséges, hogy enegiavámpír
hatása alatt vagy és meg kell erősítened magad. Nézzük a gyakorlatokat:

  • Az általános negativitás ellen építsd fel sérült aurádat, hogy ne tudjanak áthatolni rajta az ártások. Képzelj el négy, Veled egyenlő nagyságú függőleges vonalat, s gondolatban tedd őket egyenlő távolságra a tested köré. Ezután folytasd ezt további négyzettel addig, amíg kockát formálsz tested köré. Képzeletben színezd a vonalait barnára és zöldre, a föld színeire és meditálj el rajta legalább 5 percig. Ez a pajzs hatásos azoknak, akik elvesztették a valóságérzetüket és bizonytalanság érzetétől szenvednek.
  • Vizualizálj magad köré egy gömbpajzsot kék, zöld és sárga színekből. Ez a gyakorlat azoknak segít, akiket klausztrofóbia kínoz.
  • Tölts meg egy ruhából készült kis zacskót ( modzso – zacskó) ékkövekkel vagy drágakövekkel, amulettekkel és védelmező gyógynövényekkel. Ezt mindig magaddal hordhatod, ha védelemre van szükséged.
  • Segíthet a meditáció és az energiameződ feltöltése is. Egyik módja a feltöltődésnek, ha kimerültnek érzed magad, hogy leülsz nyugodtan két percig és jógalégzést gyakorolsz, ezzel mozgósítva a védelmedet. Ezután képzelj el magad köré fehér energiát, ami vörös árnyalatokkal keveredik. Vizualizáld, amint a testeden keresztül a Korona csakrába áramlanak. Majd érezd, amint az energia lefelé kúszik a hátadba, s tested minden részében szétáramlik. Érzed, ahogy az egyre növekvő energia átjárja a szervezeted és feltöltődsz. Ehhez a gyakorlathoz elegendő 3 perc és bármikor elvégezheted.

 

Alkalmazd bármelyiket, amikor szükségét érzed!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

One thought on “Védekezés az energiavámpírok ellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük