Chromoterapia (Chromopathia vagy Gyógyítás színekkel)

 

Chromoterapia   (Chromopathia vagy Gyógyítás színekkel)

    A színnel való gyógyítás elve szerint a szenvedő (beteg) testnek meg kell kapnia a hiányzó színt. Az emberi test, amely kiegyensúlyozottan működik, a napfényből kiválasztja a szükséges színeket és a rezgéseket elnyeli. Ha felborul a rendszer, akkor érdemes a chromoterápiával kezelni önmagunkat vagy másokat.

   Alkalmazhat terápiát a megfelelő színű ruhák viselésével vagy napi kétszer harminc perces színlégzéssel (reggel-este). Bevált gyógymód a rezgésekkel feltöltött víz is. (Kétszer-háromszor erősebb, mint az előzők.)

colorful-3d-wallpaper-hd-download-free

   Ehhez csupán egy műanyag flakon és megfelelő színű zacskó szükséges. Töltsd meg az üveget vízzel és tekerd körbe a fóliával, majd tedd ki az ablakba 6-8 órára. Nem baj, ha nem éri sok napfény. A legegyszerűbb megoldás a színes üvegek használata.

Mindhárom eljárásmód veszélytelen, mert a természet elemeit használják. Most nézzük meg, melyik szín mely esetekre alkalmas:


Zöld:
 A zöld a legnagyobb gyógyító. Erősítő hatással bír és élénkít. Használható szívpanaszokra, fejfájásra, fekélyre, a fej hűléses megbetegedéseire és furunkulusra. Csillapítja a szorongást és segít a nyugodt alvásban.

Kék: A kéket is széles körben felhasználják a gyógyintézményekben. Fertőtlenít és hűsítő hatással bír. Minden  gyulladásra, a belső szervek gyulladásaira is kiváló. Jó vágásokra, égésekre és reumás megbetegedésekre.

Indigókék: Enyhe narkotikum. Bátorságot ad azoknak, akik félnek a sötétben, s elűzi a szorongást. Alkalma az érzelmi zavarokra, süketségre, hólyagokra és nagyszerű a szemre.

Halványkék: Különböző bajok széles skálájára használható, az egyszerű fejfájástól a veszélyes napszúrásig.

Világoskék: Tengeribetegség ellen hatékony.

Vörös: Melegítő, élénkítő és ösztönző szín. Növeli az energiát és megakadályozza az erők elfecsérlődését. Kiváló a vérképző szervek betegségeinek kezelésére. Vérszegény és májgyulladással bajlódó embereknek vörösre van szükségük.


Narancssárga:
 
Különösen jót tesz a légzőszerveknek, az asztmában és hörghurutban szenvedőknek. Erősítő és hashajtó hatása is ismert

Citromsárga: Enyhén nyugtat, megszabadít a félelmektől, s a szellemi lelkesültség állapotába hoz. Rendkívül hatásos a belekre és a zsigerekre. Emésztési zavarokra, gyomorégésre, székrekedésre és aranyérre, valamint menstruációs panaszokra, felfúvódásra, vastagbél-gyulladás kezelésére is használható.

Lila: Használható az idegrendszerre mint nyugtató, elmebetegség kezelésére, kopaszságra vagy női panaszok esetén. Köztudott, hogy elősegíti a meditációt. Ha előrejelző álmokat szeretnél, tegyél a hálószobádba sok lilát.

 

 

Írta és szerkesztette: Somogyi Diána

 


 

Nem találja a szerelmet, vagy úgy érzi, hogy rátalált az Igazira, de nem tudja, hogy kölcsönös e az érzés?

Ne éljen kétségek között! HÍVJA MOST országunk legjobb jósait az oldalon és választ kap minden kérdésére.

 

 


 

Kérjen jóslást Zsókától e-mailben MOST!  

 

**  5 kérdéses e-mail jóslás 6000 Ft; 10 kérdéses e-mail jóslás 11.000 Ft.  **     zsoka

 

  • Zsóka cigánykártyával és ingával segít és rontáslevételért is fordulhatnak hozzá

 

 

 


 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük